5 antreprenori romani au obtinut peste 70 mil euro fonduri europene

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 10:39
2604 citiri
5 antreprenori romani au obtinut peste 70 mil euro fonduri europene

Cinci oameni de afaceri romani au obtinut, impreuna, mai mult de 70 milioane de euro din fonduri europene nerambursabile, pentru imbunatatirea afacerilor pe care deja le administreaza sau pentru dezvoltarea unor businessuri noi. 

Elena Manuela Miron, Crivas Consult - 27 mil euro

Pe prima pozitie in topul publicat de Money Express se afla Elena Manuela Miron, de la Crivas Consult. Aceasta a obtinut 27 milioane de euro, din bani europeni nerambursabili, pentru sase proiecte care prevad instruirea angajatilor din industria prelucratoare.

Veronica Gusa de Dragan, Romconstruct Top - 15 mil euro

Manuela Miron este urmata de Veronica Gusa de Dragan, cea mai bogata femeie din Romania, care a primit 15 milioane de euro din fonduri europene pentru constructia unui parc eolian in judetul Constanta.

Parcul va avea o capacitate de 25 MW, iar beneficiarul direct este compania Romconstruct Top SRL, detinuta in proportie de 90% de ButanGas, grup infiintat in 1948 de Iosif Constantin Dragan.

Bogdan Cihodaru, Gemada Serv - 10 mil euro

Pe locul al treilea se afla Bogdan Cihodaru care a obtinut finantare europeana in valoare de 10 milioane de euro pentru Proiectul "Centrul de Agrement Royal", situat pe Dealul Copoului. Parcul va avea aqua-park, spa, club, kidsland, zone de distractie, terenuri de sport si alte facilitati de relaxare.

Fratii Casuneanu, Asero SRL - 9,7 mil euro

Cei doi fii ai omului de afaceri bacauan Costel Casuneanu, detinatorii firmei Asero SRL din Onesti (judetul Bacau), au obtinut in acest an finantare europeana in valoare de 9,678 milioane de euro pentru construirea unui centru de afaceri in centrul municipiului Bacau.

Ilie Carabulea, Trans Car International - 9,5 mil euro

Ilie Carabulea, cel mai bogat om din Sibiu, a obtinut o finantare de circa 9,5 milioane de euro, bani care vor fi folositi la ridicarea a doua turnuri gemene in care va functiona un centru de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#antreprenori, #fonduri, #europene, #finantare , #stiri Costel Casuneanu