Basescu: Unii constructori romani au ajuns lacomi

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 10:18
1529 citiri
Basescu: Unii constructori romani au ajuns lacomi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la B1Tv, ca unii constructori romani au ajuns lacomi, "blocheaza licitatiile cand pierd, si apoi incearca aranjamente", el adaugand ca ii avertizeaza public pe acestia sa se opreasca, pentru ca "nu mai merge", precizeaza Mediafax.

"Am fost un om care i-a sustinut pe constructorii romani. Nici Casuneanu, nici Umbrarescu, Euroconstruct nu au intrat la Ministerul Transporturilor pe vremea mea, ci pe vremea lui Mitrea. Nu au lucrat cu mine nici la Primaria Capitalei. I-am sustinut pe constructori foarte mult.

Pentru ca erau in conditii in care ii scoteau constructorii straini cu un laptop.

Din pacate unii au ajuns lacomi, blocheaza licitatiile cand pierd, si apoi incearca aranjamente. Nu mai au in mine un sustinator. Credeti ca acesta e singurul caz? Avertizez public - sa se opreasca ca nu mai merge", a spus Basescu.

Presedintele a declarat, raspunzand unei intrebari, ca il cunoaste pe omul de afaceri Costel Casuneanu. Traian Basescu a subliniat insa ca nu a intervenit in Justitie pentru acesta.

Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic au parasit, luni noapte, arestul Directiei de Cercetari Penale, dupa aproape doua ore de la pronuntarea deciziei Completului de noua judecatori al instantei supreme de cercetare a lor in stare de libertate.

In acest caz, inculpat principal este senatorul Catalin Voicu, care a fost arestat, in 30 martie, sub acuzatiile de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.

Luni, Voicu a cerut ICCJ sa fie eliberat provizoriu sub control judiciar, solicitarea sa fiind respinsa de instanta.

#basescu, #constructori, #lacomi , #stiri Costel Casuneanu