Credit Europe Bank Romania a lansat o platforma pentru plata automata a facturilor catre furnizori

Luni, 19 Mai 2008, ora 13:41
1130 citiri
Credit Europe Bank Romania a lansat o platforma pentru plata automata a facturilor catre furnizori

Credit Europe Bank Romania a lansat Direct IMM, o platforma pentru plata automata a facturilor catre furnizori prin care platile se pot face direct din contul curent al clientilor corporativi la o data prestabilita."Prin lansarea noului produs Direct IMM, clientii nostri au acum posibilitatea sa plateasca facturile catre furnizori (distribuitori, producatori), la o data prestabilita, fara a fi necesara deplasarea la banca", a declarat vicepresedintele adjunct pentru divizia IMM din cadrul Credit Europe Bank Romania, Cemal Yildirim.


Prin acest serviciu, platile vor putea fi facute direct din contul curent Direct IMM al clientului, doar in baza listei cu facturi emise si transmise de catre furnizor.


Direct IMM se adreseaza furnizorilor de bunuri si servicii si este o solutie pentru gestiunea incasarilor de creante in baza facturilor emise.


Produsului Direct IMM i se poate atasa o linie de credit care sa permita clientilor IMM eligibili sa plateasca facturile catre furnizorii care beneficiaza de Direct IMM, fara sa isi utilizeze sursele proprii sau sa apeleze la alta finantare.


Beneficiarii eligibili pentru produsul Direct IMM cu linie de credit atasata sunt firmele mici si mijlocii, stabile din punct de vedere financiar, care nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati si care deruleaza activitate comerciala, pe baza de contract valabil cu furnizorii cu care banca are semnata o conventie de lucru.


Clientul IMM va putea folosi Direct IMM cu unul sau cu mai multi furnizori, pentru fiecare dintre acestia avand un cont curent Direct IMM dedicat.


Credit Europe Bank Romania, detinuta de grupul FIBA, are in prezent peste 400.000 de clienti si o retea de peste 115 sucursale, agentii si puncte de lucru.