Curs valutar 26 iulie Credit Europe Bank cumpara euro la cel mai bun pret

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 10:12
2234 citiri
Curs valutar 26 iulie Credit Europe Bank cumpara euro la cel mai bun pret

Cursul de schimb este important pentru clientii cu credite in valuta, care au tendinta de a cumpara valuta de la banca la care au imprumutul, fara a face insa o scurta comparatie cu casele de schimb, care continua sa afiseze cele mai bune cotatii pentru euro si dolarul american.

Vineri, cel mai avantajos curs la vanzare euro este afisat de casele de schimb MacroGroup si Luxor, in timp ce, la vanzarea dolarului american, cel mai rentabil curs este afisat de casa de schimb valutar OK.

La cumparare, casa de schimb Centrul Vechi si Credit Europe Bank afiseaza cel mai bun curs pentru moneda europeana, pe cand dolarul american este cumparat la cel mai bun pret de Centrul Vechi.

TBI, BCR si ING coteaza cel mai slab valuta

Bancile continua sa afiseza cele mai proaste cotatii pentru principalele valute, iar pe primele pozitii continua sa fie BCR, ING si TBI.

La vanzarea monedei europene, ING afiseaza cel mai prost curs, de 4,4819 lei, iar la vanzarea dolarului american TBI publica cea mai putin rentabila cotatie, de 3,4245 lei.

BCR continua sa afiseze cel mai prost curs de schimb la cumpararea euro, de 4,3100 lei.

Pe de alta parte, Credit Europe Bank coteaza vineri moneda europeana la cel mai avantajos curs, de 4,3800 lei.

In cazul dolarului american, TBI afiseaza cel mai slab curs de schimb la cumparare, de 3,2202 lei.

Casele de schimb valutar se intrec in oferte pentru clienti

Avand in vedere importanta cursului de schimb pentru persoanele cu credite in euro sau dolar american, casele de schimb continua sa afiseze vineri cotatii avantajoase, primele pozitii fiind ocupate vineri de Macro Group, Luxor si OK.

Astfel, moneda europeana este cotata la cel mai avantajos pret de casele de schimb Luxor si Macro Group, care afiseaza o cotatie similara la vanzare, de 4,4000 lei.

Dolarul american este vandut la cel mai bun pret de casa de schimb OK, care afiseaza un curs de 3,3300 lei.

La cumparare, casa Centrul Vechi are ca rival Credit Europe Bank, care afiseaza aceeasi cotatie pentru moneda unica euro, de 4,3800 lei.

In acelasi timp, pentru dolarul american cel mai bun curs la cumparare este afisat de casa de schimb Centrul Vechi, de 3,3200 lei.

Analizand cursurile afisate si banci si casele de schimb valutar, putem observa ca acestea din urma afiseaza un avantaj de 8,19 bani, iar pentru un schimb de 300 de euro pentru plata unei rate, suma de bani ce poate fi economisita de client poate ajunge la 24,57 lei, echivalentul a aproximativ sase euro.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #stiri Credit Europe Bank