Orice card Visa sau MasterCard poate fi folosit la POS-urile Credit Europe Bank

Joi, 20 Septembrie 2007, ora 13:32
988 citiri

Credit Europe Bank este a opta banca de pe piata romaneasca certificata sa accepte in reteaua sa de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS-uri) toate cardurile emise sub sigla VISA si MasterCard, informeaza, joi, un comunicat al companiei.

Procesul de certificare privind acceptarea in reteaua proprie de POS-uri a fost finalizat pe 21 august pentru cardurile emise sub sigla MasterCard si pe 30 august pentru cele emise sub sigla Visa.

Banca a optat pentru certificarea cardurilor cu banda magnetica si a cardurilor cu cip. Astfel, intreaga retea de ATM-uri a Credit Europe Bank accepta in prezent cardurile cu cip, se spune in comunicat.

"Este un pas foarte important in efortul pe care il face banca noastra in a ridica nivelul calitativ al serviciilor si produselor permanent diversificate pe care le ofera clientilor si partenerilor sai", a declarat vicepresedintele Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik.

Credit Europe Bank, fosta Finansbank Romania, activa pe piata romaneasca din februarie 2000, ofera produse si servicii pentru populatie, micii intreprinzatori, intreprinderile mici si mijlocii (IMM) si companiile mari, prin cele peste 95 de sucursale si agentii, precum si prin canale de distributie alternative cum sunt bancomatele (ATM), aparatele de plata cu cardul la comercianti (POS) si serviciile de internet banking.

In acest moment, Credit Europe Bank detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, cu o retea de 105 de ATM-uri si peste 5.500 POS-uri, potrivit comunicatului bancii.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.