Kiwi Finance vrea sa intermedieze credite de 34 milioane euro pana la finalul lui 2009

Luni, 04 Mai 2009, ora 12:23
1455 citiri
Kiwi Finance vrea sa intermedieze credite de 34 milioane euro pana la finalul lui 2009

Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance si-a propus pentru 2009 cresterea cotei de piata pana la 2% din volumul creditelor acordate de bancile comerciale, in urcare cu 0,3% fata de cat are in prezent, estimand ca va intermedia credite in valoare de 34 milioane euro, a anuntat compania.

Din volumul creditelor pe care Kiwi Finance estimeaza ca le va intermedia, 30 de milioane de euro vor fi credite pentru persoane fizice si 4 milioane de euro credite destinate IMM-urilor, se mai arata in comunicatul de presa publicat luni.

Noile obiective ale Kiwi Finance au fost stabilite luand in considerare o crestere de 10% a pietei de retail si marirea cotei de piata cu 0,3%.

"Incepand cu luna octombrie 2008 am trecut prin 3 etape de consolidare si reducere a costurilor, astfel incat suntem acum pe un palier ajustat noului context de piata.

Am introdus 2 noi linii de business, consultanta companii si consultanta juridica si continuam extinderea prin francize", a declarat Anca Bidian, directorul executiv al Kiwi Finance.

Liniile de business Kiwi Finance sunt: IMM - consultanta credite si leasing, pachete salariale, persoane fizice -consultanta si planificare pe bugetul familiei si consultanta juridica.

Kiwi Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003, sub numele de Gemini Capital Consult.

Compania detine 7 sucursale proprii in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Campina si 3 francize. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de peste 445 de milioane de euro. 

#credite, # banca, # companie, # consultanta, # leasing , #Credite banci