Politistii cu credite in banci, ajutati sa obtina amanari sau reevaluari ale platilor

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 14:30
989 citiri
Politistii cu credite in banci, ajutati sa obtina amanari sau reevaluari ale platilor

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a dispus marti intreprinderea unor demersuri urgente care sa vina in sprijinul politistilor care au contractat imprumuturi bancare, in sensul identificarii unor solutii pentru reevaluarea costurilor totale ale creditelor, informeaza MAI, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Potrivit MAI, demersul lui Igas vine la propunerea inspectorului general al Politiei Romane, chestorul principal Petre Toba.

Astfel, sefii inspectoratelor judetene de politie vor lua legatura cu reprezentantii filialelor bancare, pentru a identifica solutii referitoare la reevaluarea costurilor totale ale creditelor, amanarea sau reducerea frecventei platilor (rate si dobanzi aferente creditului), ori reesalonarea sau refinantarea creditelor in raport cu veniturile actuale ale politistilor si in concordanta cu reglementarile interne ale bancilor.

Rezultatele acestor negocieri vor fi transmise Inspectoratului General al Politiei Romane pana pe 8 octombrie, se mai arata in comunicatul MAI. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#politisti, # credite, # banci , #Credite banci