Tinta Kiwi Finance pentru 2011: intermedieri de 60 mil euro

Marti, 10 Mai 2011, ora 17:56
1564 citiri
Tinta Kiwi Finance pentru 2011: intermedieri de 60 mil euro

Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance estimeaza ca va intermedia credite de 60 milioane euro in acest an, cu 50% mai mult fata de 2010, in conditiile in care in primele trei luni a intermediat deja credite de 20 milioane euro, a anuntat marti compania, transmite NewsIn.

In 2010, Kiwi Finance a intermediat credite de 40 milioane euro.

Kiwi Finance a intermediat in primul trimestru credite de 20 milioane euro, reprezentand jumatate din volumul creditelor intermediate anul trecut si cu 132% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. 

"Cresterea vanzarilor se datoreaza evolutiei descrescatoare a dobanzilor, cresterii ratei de succes a aprobarii dosarelor de credit, stabilizarii preturilor pietei imobiliare, stabilitatii cursului valutar, cat si datorita semnalelor pozitive din economie", a declarat directorul general al companiei, Anca Bidian.

Aceasta sustine ca, din analiza structurii portofoliului, rezulta o crestere a ponderii creditelor garantate cu ipoteca la inceput de 2011. 

Din total portofoliu, in primele patru luni din aces an, 84% reprezinta credite garantate cu ipoteca, in timp ce creditele de nevoi personale fara garantii imobiliare reprezinta 16%.

In ceea ce priveste valuta de imprumut, clientii creditelor garantate cu ipoteca au preferat anul acesta fara exceptie euro ca moneda de imprumut, in timp ce numai 11% dintre clientii creditelor de nevoi personale au solicitat imprumuturile in moneda europeana.

#kiwi finance, #intermedieri, #companie brokeraj, #companie brokeraj kiwi finance, #intermediere credite , #Credite fara garantii