Vine "Electorata": Avantaje vs. cresterea sumei totale returnate

Luni, 07 Iulie 2014, ora 08:20
1494 citiri
Vine "Electorata": Avantaje vs. cresterea sumei totale returnate

Posibilitatea de a prelungi perioada unui credit bancar dificil de returnat de catre persoanele cu venituri mici (mai cunoscuta sub numele de "Electorata") a fost analizata de Consiliul Fiscal.

Opinia acestui organism institutional a fost data publicitatii, iar cateva dintre concluzii ar putea fi utile pentru decizia de a apela sau nu la prevederile legale aferente, ce vor intra curand in vigoare.

Masura vine sa ii sprijine pe debitorii cu venituri sub si apropiate de medie care au dificultati in onorarea datoriilor catre institutiile de credit sau institutiile financiare nebancare, dar si sa stimuleze cresterea consumului.

Analiza Consiliul Fiscal se concentreaza pe creditele acordate persoanelor fizice ale caror venituri nu depasesc suma de 2.200 de lei brut pe luna - adica cele la care se refera legea.

Expunerea totala aferenta creditelor acordate acestei categorii de debitori este egala cu 31,81 miliarde de lei sau circa 37% din total credite acordate persoanelor ...citeste mai departe despre "Vine "Electorata": Avantaje vs. cresterea sumei totale returnate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avantaje electorata, #electorata calcul , #Stiri Credite