Crin Antonescu a numit trei noi consilieri prezidentiali

Marti, 07 August 2012, ora 12:57
1885 citiri
Crin Antonescu a numit trei noi consilieri prezidentiali

Presedintele interimar Crin Antonescu i-a numit in functiile de consilieri prezidentiali pe Gheorghe Rotaru, Vasile Enache si Daniel Barbu.

Crin Antonescu a semnat luni decretele de numire pentru consilierii Gheorghe Rotaru si Daniel Barbu. Decretul pentru numirea lui Daniel Barbu in functia de consilier a fost semnat marti.

Generalul Gheorghe Rotaru este fost director general al Directiei Generale de Informatii a Apararii, iar colonelul Vasile Enache este fost sef al Inspectoratului de Jandarmi Bacau.

Daniel Barbu va conduce Departamentul de Analiza Politica. In prezent, Daniel Barbu conduce Institutul de Cercetari Politice al Universitatii din Bucuresti.

La inceputul acestei luni, Antonescu a semnat decretele de eliberare din functie a consilierilor lui Traian Basescu - Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Alexandru Dragoi, Bogdan Manoiu si Daniel Funeriu.

#Crin Antonescu numire consilieri, #consilieri prezidentiali numire, #Crin Antonescu consilieri prezidentiali , #stiri Crin Antonescu