Crin Antonescu se intalneste luni cu oficialul american Philip Gordon

Duminica, 12 August 2012, ora 17:45
1435 citiri
Crin Antonescu se intalneste luni cu oficialul american Philip Gordon

Presedintele interimar Crin Antonescu il va primi luni, la ora 13.00, pe Philip Gordon, asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a informat duminica Administratia Prezidentiala.

Intalnirea va avea loc la Palatul Cotroceni.

Departamentul de Stat american a anuntat sambata ca subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Europene si Eurasiatice, Philip Gordon, va efectua duminica o vizita in Romania, unde se va intalni cu inalti oficiali guvernamentali pentru a discuta despre preocuparile SUA in legatura cu recentele actiuni guvernamentale care ar ameninta democratia si ar slabi institutiile independente.

Oficialul american ar urma sa se intalneasca si cu membri ai societatii civile si ai comunitatii de afaceri. Discutiile vor fi centrate pe modul in care comunitatea civila si oamenii de afaceri contribuie la dezvoltarea valorilor si principiilor democratice care unesc comunitatea transatlantica, potrivit sursei citate.

Sambata, Philip Gordon s-a aflat la Istanbul impreuna cu secretarul de stat Hillary Clinton.

Wall Street Journal: Situatia din Romania, o problema nerezolvata a UE

#Crin Antonescu Philip Gordon, #Crin Antonescu intalnire Cotroceni, #Philip Gordon vizita Romania, #SUA democratie Romania, #Romania context politic , #stiri Crin Antonescu