Crin Antonescu: Vom astepta civilizat rezultatele oficiale, le multumesc romanilor

Duminica, 29 Iulie 2012, ora 23:32
1299 citiri
Crin Antonescu: Vom astepta civilizat rezultatele oficiale, le multumesc romanilor

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a sustinut o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor, la ora 23.00.

Vezi mai jos principalale declaratii ale lui Crin Antonescu

"Nu cunoastem deocamdata rezultatele finale si oficiale, stim insa cateva lucruri care ma indreptatesc sa spun ceea ce am mai afirmat: intr-o situatie in care acest referendum a fost boicotat de PDL si de insusi presedintele Basescu, de UDMR si marea parte a cetatenilor de origine maghiara a Romaniei, intr-o zi caniculara intr-o perioada de concedii, cetatenii romani intr-o majoritate indiscutabila au raspuns chemarii la referendum, prin amploarea, intensitatea si corectitudinea lor", a inceput presedintele interimar.

Antonescu a subliniat ca romanii s-au ridicat la inaltimea momentului, demonstrand traseul democratic al tarii. "Ceea ce au putut vedea cu totii a fost un cetatean roman hotarat sa spuna prezent la intanirea cu destinul acestei tari. Romania a demonstrat ca are cetateni ce inteleg sensul democratiei, intr-o categorica majoritate inteleg sa-si exercite drepturile fundamentale", a afirmat acesta.

Citeste mai multe despre Crin Antonescu: Vom astepta civilizat rezultatele oficiale, le multumesc romanilor pe Ziare.com.

#declaratii referendum Crin Antonescu, #declaratii Antonescu, #Antonescu despre referendum , #Traian Basescu