Dorina Mihailescu, comisar CNVM: Nu am vorbit cu Hrebenciuc despre Sibex

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 12:38
1778 citiri
Dorina Mihailescu, comisar CNVM: Nu am vorbit cu Hrebenciuc despre Sibex

Comisarul CNVM Dorina Mihailescu sustine ca nu a discutat cu Hrebenciuc despre amanarea sedintei AGA la Sibex, in care urma sa se voteze revocarea administratorilor, ci a avut cu acesta discutii in alte circumstante, pe teme legate de completarea legislatiei privind inclusiv actiunile concertate.

Ea arata ca a discutat cu Viorel Hrebenciuc in calitatea acestuia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

Intr-o a treia scrisoare atribuita fostului presedinte CA si director general al bursei de la Sibiu (Sibex) Cristian Sima, acesta spune ca Hrebenciuc le-ar fi contactat pe comisarul CNVM Dorina Mihailescu, aflata la Frankfurt cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si pe fostul presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) Gabriela Anghelache si le-a cerut sa amane AGA de la bursa din Sibiu.

Sima ar fi ajuns la Hrebenciuc apeland initial la ajutorul fostului ministru al Justitiei Catalin Predoiu. Sima i-ar fi spus lui Hrebenciuc ca are "nevoie sa inceteze atacurile SIF-urilor la Sibex" si ca are probleme cu firma WBS Holding din cauza unor retrageri masive.

Cristian Sima: Clientii isi pot recupera banii din vanzarea activelor WBS Holding

Comisarul CNVM Dorina Mihailescu a declarat ca nu a discutat cu Hrebenciuc despre AGA Sibex, ci doar in alte circumstante si pe alte teme, acesta fiind vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

"Am avut discutii nu numai cu domnul Hrebenciuc, dar si cu alte persoane si din mediul politic, legat de necesitatea completarii cadrului legislativ, inclusiv in aceasta speta (a actiunii concertate si a detinerilor directe si indirecte - n.r.)", a spus Mihailescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CNVM Sima, #comisar CNVM discutii Sibex, #Sibex CNVM , #Disparitie Cristian Sima