Hrebenciuc: Sima e vicios de bursa

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 14:20
1613 citiri
Hrebenciuc: Sima e vicios de bursa

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat ca nu intelege de ce numele sau apare in scrisorile trimise de Cristian Sima, sustinand ca acesta "fabuleaza".

"Nu am avut nicio relatie cu Sima, este o nebunie, fabuleaza. Mi-a propus sa cumpar Hotnews, am spus ca nu sunt interesat chiar daca as avea bani. Am mai avut discutii la o cafea despre bursa", a subliniat Hrebenciuc pentru Gandul.

El a descris cum a ajuns sa se intalneasca cu Sima si fostul minstru al Justitiei, Catalin Predoiu. "La Clubul Francez, el era cu Predoiu si am stat de vorba. Am dat mana cu el si am stat de vorba, am baut cu o cafea. Discutia a fost pur intamplatoare", a adaugat Hrebenciuc.

Social-democratul a precizat ca nu a avut nicio intalnire la Murighiol cu Cristian Sima.

"Nu am fost la Murighiol cu Sima. Numai in Romania poate fi un caz ca se pierd bani la bursa, iar off-shore-ul sau nici macar nu era autorizat de CNVM", sustine Hrebenciuc.

"Eu sunt sahist, iar sahul, matematica devin un viciu. Toata ziua ai juca numai sah, te prinde. Cand am discutat cu el mi-am dat seama ca este un <> de bursa, el vorbea numai de bursa. A fost o discutie de cafea, dar a fost el impresionat ca vorbeam despre bursa", a subliniat social-democratul. Potrivit acestuia, aparitia numelui sau in acest caz tine de faptul ca se apropie campania electorala.

Numele lui Viorel Hrebenciuc apare intr-o a treia scrisoare atribuita lui Cristian Sima si publicata pe blogul jurnalistului Radu Soviani.

#Hrebenciuc Sima, #Hrebenciu Sibex, #discutii Hrebenciuc Sima , #Disparitie Cristian Sima