Sibex: Nu avem niciun fel de legatura cu WBS Holding

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 16:02
1340 citiri
Sibex: Nu avem niciun fel de legatura cu WBS Holding

Reprezentantii Sibex precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca Bursa nu are nicio legatura cu WBS Holding si ca nu detine niciun fel de informatii legate de eventuale operatiuni desfasurate de Cristian Sima cu banii clientilor WBS Holding.

"Subliniem faptul ca WBS Holding nu este si nu a fost niciodata participant pe pietele administrate de SC SIBEX - SIBIU STOCK EXCHANGE SA sau membru compensator sau actionar al SC Casa Romana de Compensatie SA (CRC)", se arata in comunicatul de presa.

Reprezentantii Sibex au dat asigurari ca activele SIBEX, inclusiv fondurile banesti sunt in deplina siguranta, se afla in totalitate la dispozitia societatii.

Cristian Sima, revocat miercuri din functiile de presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de lunea trecuta si, potrivit unor zvonuri din piata de capital, ar fi disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe piete externe printr-o firma detinuta de el.

Firma WBS Holding inregistrata in Insulele Virgine Britanice, prin care clientii lui Sima ar fi tranzactionat pe pietele externe, nu este inregistrata la CNVM, astfel ca activitatea acesteia nu este supravegheata de Comisie. Sima a fost actionar la WBS Romania pana anul trecut, cand a vandut actiunile pentru a evita o incompatibilitate cu functiile de presedinte CA si director general al Sibex.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bursa Sibiu WBS, #Bursa Sibiu Sima, #Bursa Sima WBS , #Sibex