Cea mai extravaganta cina, cadoul tau de Valentine's Day

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 00:00
2374 citiri
Cea mai extravaganta cina, cadoul tau de Valentine's Day

O cina de Ziua Indragostitilor te va scoate din ritmul alert in care ai intrat inca de la inceputul anului. Pana la urma ideea este pe atat de simpla pe cat de surprinzatoare. Alege, insa, o altfel de cina de "Valentine's Day", in 2014.

Business24 iti prezinta o idee nascuta pe meleaguri straine, dar care poate fi aplicata si in Romania, daca esti dispus sa investesti in ea. Portalul VeryFirstTo, impreuna cu GreatBritishChefs.com iti propune "The most romantic Valentine's Dinner Ever".

Aceasta va fi preparata de chef Adam Simmonds la tine acasa si include preparate precum stridii, caviar alb, foie gras, tipar afumat, risotto, sofran sau vita Wyagu, in opt feluri de mancare.

"Fiecare fel de mancare a fost gandit in detaliu si va fi insotit de ingrediente spectaculoase, astfel incat masa sa fie cu adevarat delicioasa si potrivita pentru o seara romantica", spune Chef Adam Simmonds, intr-un comunicat remis Business24.

Un meniu exceptional, insa, trebuie sa fie insotit si de un vin pe masura

Pentru fiecare fel de mancare cei de la Corney & Barrow au selectat cu atentie cateva dintre cele mai rare si mai bune vinuri si sampanie autentica.

Spre exemplu, un La Romanee-Conti, Domain de la Romanee-Conti ( Lire 17,000) din 1990 va fi servit la risotto, iar un Salon Blanc de Blancs ( Lire 3,600) din 1959 va fi servit alaturi de stridile completate cu perle de la Marea Sudului.

"Acestea sunt vinuri rare, perfecte pentru a insoti aceste ingrediente rare", spuneSally-Ann Farrington, Associate Director la Corney & Barrow, unul dintre cele mai longevive magazine de vinuri din Marea Britanie.

Pe langa arome inedite si vinuri rare, vei avea parte si de o atmosfera speciala

"VeryFirstTo se va ocupa de restul detaliilor: masa va fi acoperita cu petale de trandafiri, vor fi si porumbei albi, 50 de lumanari parfumate, iar atmosfera va fi intretinuta de un cantaret la harpa si de un poet", spune Marcel Knobil, fondatorul VeryFirstTo.

Cat costa o astfel de cina

Daca esti interesat sa "rezervi" aceasta cina pentru 14 februarie, poti face asta prin intermediul site-ului VeryFirstTo, pentru 61.000 de lire sterline.

Trebuie sa te grabesti insa, pentru ca data limita pentru achizitionarea acestei experiente este 11 februarie 2014. De asemenea, trebuie sa tii cont ca pretul initial este valabil pentru o astfel de cina in Londra, insa daca vrei sa vina la tine acasa (in Bucuresti sau oriunde in Romania) va trebui sa te ocupi si de deplasarea si cazarea echipei.

O.D.

#cina Ziua Indragostitilor, #cina Valentines Day, #cadou valentines day, #cina extravaganta , #Bucataria internationala