Da tonul unei dimineti perfecte cu un espressor muzical

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 00:00
2534 citiri
Da tonul unei dimineti perfecte cu un espressor muzical
Foto: Hammacher

Sunt prea putine persoane in lumea aceasta care pot spune ca nu obisnuiesc sa savureze o ceasca de cafea in fiecare dimineata.

Insa, cum ar fi sa te bucuri de o sesiune muzicala in timp ce astepti ca noua ta cafetiera sa iti pregateasca revigoranta bautura?

Hammacher Schelemmer iti pune la dispozitie un espressor elegant, o adevarata bijuterie tehnica iesita din mainile orologierilor elvetieni, care sa iti trezeasca pofta de viata in fiecare dimineata.

Creat prin colaborarea dintre orologierii Reuge si distribuitorul de cafea Kiss din Elvetia, espressorul muzical vandut exclusiv prin intermediul Hammacher Schlemmer este un obiect de uz casnic unic in lume, elegant si rafinat.

Masinaria este oricand gata sa serveasca pana la 5 espresso lungi sau 10 cesti de cafea concentrata, iar in timpul in care astepti sa iti prepare bautura te poti relaxa pe muzica de Vivaldi, Mozart sau Deep Purple.

Aparatul muzical este de tipul unui vechi cilindru cu ace, cu un mecanism Cartel 1.36, conceput special de orologierii Reuge pentru acest dispozitiv.

Sunetul este de o acuratete desavarsita, garantie stand traditia veche de peste 150 de ani ai companiei elevetiene Reuge in crearea acestor instrumente muzicale.

Cutia muzicala este programata sa ruleze 11 fragmente din piese celebre ale compozitorilor de muzica clasica sau rock, fiecare partitura durand fix 36 de secunde.

Timpul este cronometrat astfel incat sa dureze fix cat prepararea unei delicioase cesti de cafea. Aparatul costa 4.200 de dolari, iar pentru personalizarea espressorului tau muzical poti apela la specialistii Hammacher Schlemmer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#espressor muzical Hammacher, #aparat unicat, #cafetiera muzicala, #cutie muzicala Reuge , #Cafenele