Pralina de 240.000 dolari. Afla-i secretul

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 08:34
2372 citiri
Pralina de 240.000 dolari. Afla-i secretul

Cea mai scumpa pralina de ciocolata a fost creata de celebrul ciocolatier Paul Wittamer, in colaborare cu bijutierul Fabienne Lascar. Realizata din cea mai fina ciocolata, pralina costa 240.000 dolari.

Valorosul deliciu a fost creat in Bruxelles, Belgia, si pare a fi mai degraba o opera de arta decat o bomboana, daca luam in considerare pretul exorbitant. Pralina e realizata din crema de ciocolata amaruie, caramel, ghimbir si contine si foita de aur comestibila, scrie Bornrich.

Asta ar explica partea delicioasa a pralinei, dar nu si pretul. Astfel, in varful bomboanei se gaseste un diamant de 3,63 karate, impachetat separat alaturi de fiecare pralina. Nu stim daca diamantul are claritatea necesara pentru a "scuza" un astfel de pret, dar o sa presupunem ca cei care vor achizitiona acest mic cadou nu se vor uita la astfel de detalii.

Fiecare cutie va veni alaturi de un certificat de autenticitate pentru diamant, care, luand in considerare marimea pralinei, probabil va fi mai mare decat ambalajul in sine.

#pralina scumpa, #cea mai scumpa pralina, #pralina diamant, #bomboana diamant , #Ciocolaterii