Biscuitii Poieni te invita sa pretuiesti bogatiile romanesti

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 08:25
2263 citiri
Biscuitii Poieni te invita sa pretuiesti bogatiile romanesti

Biscuitii Poieni, un brand cu o traditie de aproape jumatate de secol, revin pe piata cu noutati in gama, mai bogati si mai gustosi. Aromati si satiosi, te invita sa descoperi bogatiile specifice plaiurilor romanesti: merisoare gustoase, unt cremos, miere savuroasa si alune de padure crocante.

Biscuitii Poieni, relansati de Terrabisco, partener Vel Pitar, promoveaza bogatiile poienilor romanesti. Pregatiti cu dragoste pentru intreaga familie, biscuitii Poieni indeamna la momente de armonie si veselie alaturi de cei dragi.

Biscuitii Poieni pot fi savurati in fiecare moment al zilei, intrucat ofera un binevenit surplus de energie si vitalitate gratie bogatiei de ingrediente specifice plaiurilor romanesti: merisoare, unt, miere si alune de padure.

Savureaza un desert aromat cu merisoare

Preferati in special de mame, biscutii Poieni cu merisoare nu sunt doar deliciosi, ci asigura si un aport consistent de substante nutritive, gratie merisoarelor care abunda in aceasta gustare aromata.

Asadar, savureaza un mic dejun satios sau o gustare rapida sub forma biscuitilor Poieni si ofera-i organismului tau protectia si energia de care are nevoie, asigurandu-i o doza generoasa de antioxidanti multumita merisoarelor, fructe regasite din belsug in poienile romanesti.

Rasfata-te cu alune crocante si miere delicioasa

Alunele de padure, o alta nestemata a plaiurilor romanesti, au luat cu asalt un alt sortiment de biscuiti Poieni, carora le-a transferat gustul lor atat de special si de bogat.

Acest sortiment de biscuiti Poieni abunda si in miere si se concretizeaza intr-o gustare cu alune crocante, caramelizate de padure si miere care furnizeaza energia necesara in momentele cheie ale zilei, totul ambalat sub forma unui produs cu un gust deosebit.

Indulceste-te cu o combinatie gustoasa de unt cremos si miere

Din noua gama a biscuitilor Poieni nu putea sa lipseasca o combinatie delicioasa de unt cremos si miere, cu o aroma bogata, adorata de cei mici!

Indulceste-te la micul dejun si in pauza de masa cu o portie hranitoare de biscuiti Poieni cu unt si miere si pregateste-le micutilor tai dis-de-dimineata un pachetel imbietor pentru scoala intre care sa se strecoare gustarea vesela perfecta!

Despre Terrabisco

Terrabisco este o companie romneasca specializata in marketing si distributie, care actioneaza pe mai multe piete de FMGC, cum ar fi: snacksuri, biscuiti, cofetarie.

Terrabisco este parte din grupul NCH si a fost infiintata in 2013 in scopul promovarii si distributiei in regim de exclusivitate de produse si branduri cu valoare adaugata, care folosesc in special capacitati de productie Vel Pitar.

Din portofoliul curent al Terrabisco fac parte brandurile: Grand Papa, Poieni, Vel Pitar.

#biscuiti Poieni, #biscuiti merisoare, #biscuiti unt cremos, #biscuiti Poieni miere, #Poieni alune padure, #biscuiti desert , #Dulciuri