Delecteaza-te cu ciocolata preferata a familiei regale britanice

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 00:00
4307 citiri
Delecteaza-te cu ciocolata preferata a familiei regale britanice
Sursa foto: City Delights

O cutie de praline realizate din cea mai fina ciocolata reprezinta intotdeauna o alegere inspirata pentru un cadou placut. Acum insa, datorita conceptului City Delights, daruirea unei cutii cu bomboane din ciocolata primeste un plus de rafinament, intrucat delicioasele dulciuri sunt realizate de maestri cofetari recunoscuti la nivel international.

Colectiile de bunatati realizate de City Delight sunt preparate din ingrediente exclusiviste si respecta caracteristicile gastronomice ale Londrei.

Selectie de sase praline. Sursa foto: City Delights

Spre exemplu, o cutie formata din praline City Delights London Collection cuprinde o selectie de bomboane care sa reflecte cultura si principiile autentice britanice.

Sursa foto: istock

Intr-o astfel de cutie vei gasi praline cu trandafir rosu englezesc, cu crema din violete sau cu caramel sarat. Prezentarea spectaculoasa, gustul inconfundabil si amprenta celor mai buni bucatari, care au colaborat pentru evenimente de marca precum nunta printului William cu Kate Middleton, sunt doar cateva dintre argumentele care fac din City Delights un cadou special, mentioneaza bornrich.com.

Pe langa colectia din Londra vor urma, in curand, selectii reprezentantive si din alte orase, primul pe lista fiind New York.

Selectie de 18 praline. Sursa foto: City Delights

Datorita calitatii de top, cutiile cu bomboane au fost alese de reprezentanti ai caselor regale de pe intreg mapamondul, dar si de reprezentantii ambasadelor care aleg acest tip cadou pentru demnitari si alte personalitati importate de pe scena publica. Asadar, ingaduie-ti un moment de placere si ofera-ti tie sau persoanelor dragi un cadou unic, intr-o prezentare pe masura.

Cutiile pot contine sase, 12, 18, 24 sau 36 de praline si pot fi comandate de pe site-ul oficial citydelights. Pretul unei cutii porneste de la 12 lire (aproximativ 15 euro), pentru o selectie de sase praline.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ciocolata lux, #ciocolata scumpa, #ciocolata cadou, #praline ciocolata , #Dulciuri