Savureaza ciocolata cu aur comestibil, in acest weekend

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 00:00
3363 citiri
Savureaza ciocolata cu aur comestibil, in acest weekend
Foto: feminiya.com

Festivalul deserturilor gourmet a inceput deja, la Hanul lui Manuc, unde organizatorii te asteapta cu o multime de delicatese de la cele "ca la mama acasa" pana la dulciuri extravagante, precum ciocolata cu aur sau pralinele in editie limitata Neuhaus.

Pentru ca si in acest an ciocolata este in centrul atentiei, vei gasi aici ciocolata cu foita de aur de la Choco Me si "Praline Colectie limitata", creata la implinirea a 100 de ani de la inventarea pralinelor de catre Jean Neuahus. Pralinele sunt prezentate sub forma de pietre pretioase: Divine, Rubis, Perle, Glamour si Jade.

Printre brandurile celebre de dulciuri, se numara si Bruyerre, Stephany's, Ana Pan, Choco Fashion, Choco Me, Neuhaus, Al Melook Sweets, si multi alti producatori si importatori, fiind in total 31 de expozanti.

Un targ cu istorie

"Targul Sweet Fest se afla la editia a 6-a, si treptat a devenit o referinta pentru producatorii si importatorii de dulciuri din Romania", a declarat Sebastian Teodoru, reprezentant al Fresh Media Agency, compania organizatoare, pentru Business24.

"Cu fiecare editie, targul a reusit sa adune din ce in ce mai multi expozanti, ajungand ca la aceasta editie sa avem peste 30 de participanti cu o gama foarte larga de dulciuri, de la cele tarditionale pana la cele mai sofisticate si pretentioase.

Succesul targului este dat de feedback-ul pozitiv primit de fiecare data din partea vizitatorilor care gasesc la Sweet Fest dulciurile preferate.

Fiecare aditie a targului este organizata cu o anumita tematica, in functie de perioada desfasurarii, acestea fiind: de Mos Nicolae, Valentine's Day, de Ziua Femeii, de Paste, si aceasta editie de Halloween", a completat acesta.

Les petit deserts

"Va pregatim demonstratii culinare in care veti invata sa preparati dulciuri fine, de calitate, dar si gustoase. Preparate la rece, sunt facute cu ingrediente vegane, organice, crude, dar si cu multa dragoste si pasiune. Pe timpul targului, Anneline, creatoarea 'Les petit deserts'", va impartasi cu noi secretele retetelor dulci si sanatoase.

Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati vineri, sambata si duminica la Hanul lui Manuc,(...) intre orele 10.00 si 20.00", se arata in comunicatul organizatorilor.

#Sweet Fest, #ciocolata foita aur, #festival dulciuri Bucuresti , #Dulciuri