Romanii comanda mancare pe Net de 3-4 ori pe saptamana

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 13:10
1636 citiri
Romanii comanda mancare pe Net de 3-4 ori pe saptamana

Utilizatorii regulati ai platformelor online de comandat mancare din Romania cumpara de-ale gurii de 3-4 ori pe saptamana, de obicei la pranz si seara.

Consumatorii care isi comanda mancarea de pe Internet in mod constant ajung sa cheltuiasca peste media comenzii zilnice de 15 euro si prefera bucataria internationala, se arata intr-un comunicat remis Business24 de foodpanda.ro.

"Utilizatorul fidel al platfomei de food ordering comanda de cel putin 3-4 ori pe saptamana, ocazional chiar de doua ori pe zi.

Ce am observat cu placere in cazul celor care comada in zilele lucratoare, este ca nu o mai fac neaparat la pranz, de la birou, ci si seara, cand ajung acasa.

Astfel, in cazul foodpanda, pranzul nu se mai distinge ca varf de comenzi. Practic, de cateva luni avem doua momente de varf, egale ca numar de comenzi", declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

De asemenea, daca in 2014 se inregistra un varf de comenzi important in jurului pranzului, cu jumatate de ora inainte de orele 12:00, incepand cu ultimele luni ale anului trecut si continuand cu primele doua luni ale lui 2015, romanii obisnuiti sa comande online de mancare o fac in egala masura si seara, arata datele foodpanda Romania.

Tot in ultimele luni se observa un comportament fidel si constant vizavi de comenzile online de mancare, din partea unor utilizatori informati si obisnuiti sa isi caute meniul preferat pe Internet, se mai arata in comunicatul foodpanda.ro.

In topul preferintelor consumatorilor se afla bucatariile internationale, cu cea italiana si chinezeasca in top, si un avant important pentru gustul american, in special burgeri.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comanda mancare online, #foodpanda comenzi online mancare , #Mancaruri