Intampina primavara cu un roze de mare caracter

Sambata, 14 Martie 2015, ora 00:00
2355 citiri
Intampina primavara cu un roze de mare caracter
Foto: Rose Wine/Aurelia Visinescu

Iti plac nuantele pastelate, tonurile feminine, mirosul de pamant ud, de flori si toata energia pe care o simti odata cu primele raze de soare?

Business24 te indeamna sa ridici paharul in cinstea primaverii si iti dezvaluie in acest weekend recomandarea oenologului Aurelia Visinescu: vinul Karakter Rose.

"Delicat si vivace, bogat in arome intense de fragi, capsuni si zmeura, Karakter Rose este un vin potrivit ce poate fi asociat cu venirea primaverii si aparitia primelor raze de soare", spune specialistul.

Perfect pentru a fi oferit cadou si savurat alaturi de salate sau mancaruri usoare pe baza de legume si peste, Karakter Rose are un gust plin, cremos, cu note de mirodenii suave.

Aurelia Visinescu, oenolog si co-proprietar la Domeniile Sahateni incepand cu anul 2003, produce in crama din Dealul Mare vinuri speciale cu personalitate distincta: Nomad, Artisan, Karakter, Anima (branduri dedicate exclusiv HoReCa), Arbora si Signum (game pentru retail).

Beneficiind de investitii de peste 5 milioane de euro in tehnologie si intinerirea viilor, afacerea Domeniile Sahateni reuneste in prezent 76 de hectare de vie si o crama ultramoderna de procesare, imbuteliere si maturare.

#vin Karakter Rose, #Aurelia Visinescu Karakter Rose, #aroma Karakter Rose, #vin roze Aurelia Visinescu , #Oenologie