Christmas Brunch: Alternativa ta pentru masa de Craciun

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
7713 citiri
Christmas Brunch: Alternativa ta pentru masa de Craciun

Business24 iti propune o alta varianta pentru masa festiva de Craciun: un brunch intr-o locatie exclusivista. Te poti relaxa ascultand muzica live si te poti delecta cu cele peste 50 de specialitati culinare intre care nu lipsesc felurile de mancare traditionala, dar nici bauturile fine!

Diversitatea felurilor de mancare si atmosfera calduroasa sunt motivele pentru care ai putea sa alegi Christmas brunch daca nu ai pregatit nimic festiv la tine acasa.

"Brunch-ul este formatul perfect pentru a petrece Craciunul atat datorita faptului ca aceasta sarbatoare este de cele mai multe ori asociata cu diversitatea felurilor de mancare servite (iar la Christmas Brunch oferim peste 50 de specialitati culinare), dar si datorita faptului ca atmosfera este una prietenoasa, vesela si calduroasa - brunch-ul fiind ocazia perfecta de a sarbatori impreuna cu prieteni si familie", a explicat Daniela Dumitrescu, reprezentant Radisson Blu, organizatorul acestui brunch, pentru Business24.

Christmas Brunch-ul se desfasoara in 23 si 25 decembrie intre orele 12:30 si 16:30 la restaurantul Dacia Felix.

"Pentru 220 lei oaspetii nostri se pot rasfata cu un bufet deschis care cuprinde peste 50 de specialitati culinare, atat din bucataria internationala cat si din cea traditional romaneasca.

Asadar indiferent de gusturi, toti oaspetii nostri vor avea parte la Christmas Brunch de un rasfat culinat: de la homar, creveti, salata de caracatita pana la preparatele romanesti sau varietatea de steak-uri si delicioasele deserturi, o selectie de bauturi precum vin alb, vin rosu, vin spumant si soft drinks, toate completate de muzica live care asigura buna dispozitie a clientilor nostri", a adaugat reprezentantul Radisson Blue.

#brunch Craciun, #meniu brunch Craciun, #brunch Craciun Radisson , #Restaurante lux