Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O cina de lux la Johannesburg poate depasi 6.000 de dolari

O cina de lux la Johannesburg poate depasi 6.000 de dolari


Restaurantele de top din Johannesburg ofera meniuri business pentru sume ce ajung pana la 6.700 de dolari. In ciuda preturilor mari, oamenii de afaceri intra in localurile luxoase, atrasi de preparatele rafinate si de ambianta relaxanta.

Bucatarii din cel mai bogat oras al Africii sustin ca restaurantele in care lucreaza nu duc lipsa de clienti, in conditiile in care societatile miniere inca obtin profit, iar bancile metin ratele dobanzilor la minimul ultimilor 30 de aniscrie Bloomberg.

Annica's este unul dintre cele mai frecventate restaurante de oamenii de afaceri. Meniul servit aici variaza de la oua olandeze la paste sau "burgeri de designeri", un preparat complex, format din carne, cartofi prajiti si salata.

La Annica's se mai servesc si fructe de mare si o varietate mare de deserturi. Oamenii de afaceri se pot relaxa la barul localului si pot servi o gama larga de cocktailuri.

La Assaggi se pot comanda paste, preparate facute din dovlecei proaspeti, lasagna din branza Brie si friptura de iepure.

Steakhouse si-a castigat reputatia datorita fripturilor. Serviciile de calitate si crama bine aprovizionata sunt alte avantaje ale restaurantului.

Un restaurant rafinat este Pigalle, al carui meniu cu specific mediteranean se axeaza pe fructe de mare. Pretul unui meniu ajunge la 6.110 dolari, daca se comanda melci, homar si o sticla de Chateau Petrus.

Tashas este un local destinat directorilor, cu 35 de variante propuse pentru micul dejun, cu o multime de salate si preparate usoare. In meniu exista si preparate cu specifc turcesc, cum ar fi lipia sau frigaruile din pui condimentat cu mirodenii arabesti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1974 ori