Porneste intr-o vacanta gourmet in jurul lumii

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 00:00
2426 citiri
Porneste intr-o vacanta gourmet in jurul lumii
Foto: mscruisesusacom

Vacanta gourmet este cea mai noua tendinta in materie de turism de lux, iar in acest weekend iti propunem un pachet de sase luni, ce cuprinde cate o masa in fiecare restaurant cotat cu trei stele Michelin din intreaga lume.

Printre cele mai faimoase specialitati pe care le vei savura se numara "Salmon Poached in a Liquorice Gel" (somonul fiert in gel din lemn dulce - n.red.) la restaurantul The Fat Duck, din Anglia, delicatesele preparate de chef Alain Ducasse din Monaco sau "Pineapple Bubbles" din Tara Bascilor.

Michelin ofera note pentru excelenta anual pentru doar cateva locatii din intreaga lume. Restaurantele care primesc trei stele sunt recunoscute, astfel, ca avand o cea mai inalta calitate in materie de preparate fine si ambianta.

Vizitand aproximativ un restaurant pe zi, vei avea timp sa savurezi experiente culinare spectaculoase, bucurandu-te, in acelasi timp de locuri exotice din intreaga lume. Printre restaurante se mai numara si King Heen (Hong Kong); Sushi Yoshitake (Tokyo); Per Se (New York) sau Meurice (Paris).

Foto: thatfoodcray.com

Te vei bucura, cu aceasta ocazie, de aventuri "gourmet" intr-un stil luxuriant, calatorind la clasa business si cazandu-te la hoteluri de top. Vei fi cazat la hoteluri de cinci stele precum Trump International (New York); Conrad (Tokyo): Hotel De Paris (Monte Carlo) sau Claridges (Londra).

Porneste in excursia vietii tale: Doi ani de lux, in jurul lumii

Costul acestei vacante este de 211.000 de euro de cuplu si include cazarea, rezervare ala restaurante, zborurile si mesele la restaurantele Michelin. Costul meselor a fost estimat la o medie de 290 de euro de persoana, pretul incluzand si vinul casei.

Foto: tolstanutrija.com

Vacanta este organizata de portalul VeryFirstTo, cei care a organizat si excursia "Doi ani de lux in jurul lumii", de data aceasta impreuna cu Holydaysplease, o companie britanica online care ofera servicii de turism de lux.

Cea din urma a fost votata recent drept "Cea mai buna agentie online de turism a anului" in Marea Britanie, si ocupa locul intai intr-un clasament al celor mai bune compani de turism din punct de vedere al serviciului cu clientii, potrivit Trust Pilot.

Foto: lemeurice.com

Excursiile sunt disponibile pentru orice doritor, inclusiv pentru tine, si tot ce trebuie sa faci este sa contactezi compania VeryFirstTo, pe mail, declara, pe atunci, Marcel Knobil, fondatorul Very First To, pentru Business24.

#vacanta gourmet, #restaurante 2 stele Michelin lume, #vacanta 6 luni , #Restaurante lux