5 avantaje ale unei comenzi online de mancare

Miercuri, 19 Decembrie 2018, ora 15:44
3358 citiri
5 avantaje ale unei comenzi online de mancare
Foto: pexels.com

In ultimii ani, comenzile online de mancare au luat amploare in Romania, incepand cu localurile fast food si continuand cu restaurantele clasice, care au inceput si ele sa ofere mancare la domiciliu sau la birou.

Cererea este si ea in plina crestere, dat fiind faptul ca tot mai multi romani au un program extrem de incarcat. Astfel, ei prefera comenzile in detrimentul gatitului acasa, astfel economisind timp valoros pe care il petrec alaturi de familie sau pe care il investesc in hobby-urile lor.

De asemenea, cererea creste si datorita diversitatii de optiuni, caci in prezent se poate comanda online de la mancare traditionala romaneasca pana la preparate cu specific italienesc, turcesc, arabesc si nu numai.

Iata cateva dintre avantajele pe care le are o aplicatie online de mancare!

1. Ai la dispozitie o gama diversificata de preparate

Nu ai mancat de multa vreme un kebab turcesc savuros? Ai un meniu Dristor Doner la un click distanta. Vrei sa experimentezi aroma mancarii indiene, insa nici atunci cand respecti reteta nu obtii gustul autentic? Nu este nicio problema, caci poti primi in doar cateva zeci de minute un preparat delicios.

Daca nici meniul Dristor Doner si nici mancarea indiana nu te incanta, poate te va tenta o portie de paste italienesti gatite dupa reteta originala. Si in acest caz, ai la dispozitie zeci de restaurante cu specific.

Dupa cum poti vedea, doar imaginatia este limita. Asadar, indiferent ce mancare vrei, vei gasi cu siguranta un restaurant care sa se potriveasca dorintelor tale.

2. Aplicatiile sunt usor de folosit

In prezent, nici macar nu mai este nevoie sa cauti pe cont propriu pe internet un restaurant pe gustul tau, pentru ca exista numeroase aplicatii online ce iti arata instant nenumarate optiuni dintre care poti alege. Nu trebuie decat sa rasfoiesti meniurile virtuale si sa alegi preparatele preferate.

Unele aplicatii chiar pot sorta restaurantele in functie de specificul mancarii sau de preparatele pe care le doresti, asa ca te vei hotari extrem de usor si vei putea plasa comanda rapid si simplu.

3. Mancarea ajunge rapid exact la destinatia aleasa

Spre deosebire de serviciul de livrare propriu al unui restaurant, aplicatiile online pot livra in orice zona, avand o acoperire mai mare si curierul ajungand exact unde ai nevoie.

Asadar, fie ca vrei sa iei pranzul la birou sau o cina relaxanta acasa, trebuie doar sa scrii adresa, iar preparatele vor veni la tine in cel mai scurt timp, calde si proaspete.

4. Economia de timp

Sa prepari o mancare de la zero poate dura chiar mai mult de doua sau trei ore, timp pe care l-ai putea investi in alte activitati placute sau in care te-ai putea relaxa dupa o zi lunga.

Efectuarea unei comenzi online dureaza maximum 10 minute, iar pranzul sau cina va ajunge la destinatie in mai putin de o ora. Majoritatea aplicatiilor online au livrari rapide, iar tu poti urmari statusul comenzii tale, mai ales daca esti nerabdator din fire.

5. Confortul

Un criteriu la fel de important poate fi si confortul. De exemplu, daca te afli la birou, iar ziua ta este foarte incarcata, nu vei dori sa pleci pana la supermarket sau sa iei pranzul in oras.

De asemenea, daca esti acasa si vrei sa gatesti, este posibil sa fie nevoie sa cumperi ingredientele necesare, ceea ce poate insemna o vizita in magazine aglomerate si mult timp irosit pe drum.

Acestea fiind spuse, la urmatoarea masa pe care o vei lua, comanda online preparatele preferate si te vei bucura de o experienta ce iti aduce o multime de beneficii.

#comanda mancare online, #meniu online , #Restaurante