Business lunch in Londra? Iata cele mai renumite steakhouse-uri din zona

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 00:00
2557 citiri
Business lunch in Londra? Iata cele mai renumite steakhouse-uri din zona

Friptura de vita este optiunea ideala pentru o cina in interes de afaceri, iar pentru cei mai importanti dintre partenerii sau clientii tai, trebuie sa alegi cele mai rafinate localuri.

Londra este un spatiu extrem de generos, cand vine vorba de "steak house". Fie ca le servesti sub forma de muschiulet, costita sau file, cele mai bune carnuri si cei mai vestiti chef bucatari se reunesc in unele dintre cele mai rafinate restaurante de tip steakhouse din lume, chiar in Londra.

Desigur, pe langa cele mai renumite tipuri de carne de vita din lume, ele te asteapta si cu liste impresionante de vinuri vechi, "de asortat" cu carnea gatita pe gustul tau.

34, CUT din 45 Park Lane, Smiths of Smithfield, Gaucho, Goodman Mayfair, Hix Oyster and Chop House, STK London, Boisdale, Hawksmoor sau Marco Pierre White Steak and Alehouse sunt cele mai renumite restaurante tip steakhouse din Londra, potrivit LUX Worldwide.

Restaurantul Cut, din 45 PArk Lane

Aici, pe langa carnea rosie de vita, poti gusta un homar pane sau un peste proaspat sote sau la gratar. Pe langa mancarea de inalta calitate, aici ai de ales dintr-o lista de vinuri vechi din intreaga lume, pastrate in propriile pivnite.

Restaurantul are o atmosfera rustica, extrem de relaxanta, iar punctul forte al locatiei il reprezinta chiar angajatii, dedicati in totalitate clientului.

Gaucho Picadilly

Daca iti place bucataria sud-americana aici vei gasi carne de vita din cele mai cunoscute ferme din Argentina, cele ale caror vite se hranesc pe cele mai bogate zone din Pampas.

Aceasta hrana face ca aroma carnii sa fie extrem de puternica si bogata. Pe langa carne, in acest restaurant poti comanda si o varietate mare de vinuri din Argentina, pentru care Gaucho gazduieste anual o ceremonie de premiere.

Goodman Mayfair

Daca vrei un loc impresionant in care sa te intalnesti cu partenerii de afaceri, atunci iti recomandam Goodman Mayfair, un loc cu cuptoare speciale importate si bucatari care fac o afumatura speciala pentru carne, prin care exteriorul sau ramane crocant si interiorul suculent.

In ceea ce priveste lista de vinuri, ai de ales dintre sute de sticle de diferite arome si varste diferite.

Restaurantul 34

Un element surpriza al acestui restaurant este bucataria deschisa, mai exact gratarul argentinean importat, o opera de arta in materie de preparare a fripturilor. Printre cele mai renumite preparate de vita sunt Black si Red Angus, Hereford, Limousin, Black Hereford, Charolais si chiar Wagyu, dar poti alege si un homar ssasu "macaroni cheese".

Boisdale

Acest local este o oda adusa culturii scotiene, dar si carnii de vita. Specialitatea casei este Aberdeenshire, o carne maturata cu ingrediente tipic scotiene, considerata printre cele mai bune din lume. Maturarea carnii pe os dureaza pana la 40 de zile, iar fiecare bucatica este plina de savoare, dar mai ales suculenta, pentru ca "este o crima sa gatesti o astfel de carne altfel decat 'rare'", potrivit Chef bucatarului Red Angus din Bucuresti, pentru Business24.

Si aranjamentul fiecarei farfurii este impresionant, cu sosuri aromate si foie gras, dar si trufe negre proaspete.

Desi friptura ar trebui sa fie mai mult decat suficienta pentru o seara de eleganta, esti inconjurat de muzica jazz ce ramane si dupa masa, cant poti alege un whisky scotian fin si un trabuc cubanez.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#steak house Londra, #cina afaceri Londra, #cele mai bune restaurante Londra , #Restaurante