Cel mai mare restaurant submarin din lume se deschide in Maldive

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 00:00
5483 citiri
Cel mai mare restaurant submarin din lume se deschide in Maldive
Foto: Hurawalhi

Pe langa frumusetea tulburatoare a apelor care inconjoara Insulele Maldive, din luna noiembrie te vei putea bucura si de rafinamentul preparatelor gatite in cel mai mare restaurant submarin din lume.

Complexul turistic de pe insula Hurawalhi, pregatit pentru inaugurare in toamna acestui an, va avea si un restaurant de lux scufundat sub valuri, cu 16 locuri destinate turistilor cu dare de mana, potrivit Luxuo.

Structura scufundata a localului a fost construita in Noua Zeelanda, pentru a-ti permite sa iei masa la aproape 6 metri sub valurile marii.

Accesul in restaurant se face printr-o cabana amplasata pe debarcaderul principal si apoi pe o scara in spiral inconjurata de pereti de sticla.

Tavanul si peretii localului sunt realizati din acelasi material, ceea ce te va face sa crezi ca iei masa intr-o lume a sirenelor.

Meniul este unul menit sa te poarte prin intreaga imparatie a apelor, chef Shannon Batten, care a gatit pentru membrii familiei regale britanice, Bill Clinton, Rolling Stones si alte nume mari, fiind la carma acestui submarin culinar tras la docurile insulei Hurawalhi din Maldive.

#restaurant submarin, #destinatii turistice, #restaurant lux Maldive , #Restaurante