Cum sa-i cheltuiesti - Editie de weekend
Login / Signup Comunitate
HOT TOPICS

Cele mai bune restaurante din Bucuresti

Cele mai bune restaurante din Bucuresti

3 comentarii


Cel mai bun restaurant din Bucuresti este restaurantul Heritage, detinut de Dinu Patriciu, urmat de restaurantul JW Steakhouse, cu specific american si Sis Kebap cu specific arabesc, indica un studiu al restaurantelor.

Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti s-a realizat luand in considerare exclusiv tipul de bucatarie si calitatea mancarii, fara a se tine seama de ambianta, decor sau preturi, indica realizatorii studiului, portalul restograf.ro intr-un comunicat de presa remis Business24.ro.

Cel mai bun restaurant desemnat in Lista 133 Restograf a fost restaurantul lui Dinu Patriciu, in asociere cu Juan Amador, care creeaza conceptul gastronomic al restaurantului si garanteaza calitatea mancarurilor servite aici.

Cel mai boem restaurant din Bucuresti a fost desemnat restaurantul unguresc, Papa La Soni, situat pe Sfintii Voievozi, in timp ce titlul de cel mai neconventional restaurant a fost castigat de restaurantul Barca, cu bucatarie internationala de tip raw vegan.

Data fiind importanta ei, la categoria "bucatarie romaneasca" au fost date doua premii: unul pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie traditionala romaneasca ("taraneasca"), obtinut de restaurantul Vatra Neamului si unul pentru cea mai buna bucatarie romaneasca urbana ("boiereasca"), obtinut de Zahanaua Zexe.

Restaurantul Casa Di David, cu specific italienesc a fost desemnat drept preferatul VIP-urilor bucurestene care ies sa cineze in oras.
Sursa: Business24.ro

Loading from
 

mancare foarte buna

un restaurant care merita sa fie in primele locuri este La Piciorul Porcului. au mancare foarte buna la preturi decente. Ambianta este una foarte placuta, gasesti locuri de parcare oricand, desi este situat la doi pasi de bdul Decebal, mai precis vizavi de spitalul Babes.

mancarea este proaspata (fac aprovizionarea de la o ferma din apropierea bucurestiului si servesc doar mancare gatita pe loc).
au meniu pt copii.
recomandarea mea: rasol de porc in bere neagra, genunchi de porc pe pat de varza calita, muschi de vita in sos de piper verde.

 

adresa la piciorul porcului

pt localizarea exacta: http://www.lapiciorulporcului.ro/index.html

 

CinaRomantica dupa spectacol cu sticla de vin oferita Gratuit

O cina romantica dupa spectacol puteti sa petreceti in Restaurantul nostru
Cu sticla de vin oferita GRATUIT din parte casei dintr-o colectie de vinuri italiene.

Va invitam la Restaurantul PlanB intr-o atmosfera deosebita, departe de forfota orasului, conceput astfel incat sa fie un loc de refugiu pana in noapte tarziu, pentru cei care doresc sa savureze unul din delicioasele preparate culinare si un pahar din vinurile rafinate.

Restaurant PlanB

Strada Grigore Alexandrescu, nr 56 , Sector 1 , Bucuresti

Rezervari pentru cina : 0721.160.836

Contact manager : 0752.593.777

Informatii pe site http://cinaromantica.webs.com/