Cele mai bune restaurante din Bucuresti

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 18:23
5696 citiri
Cele mai bune restaurante din Bucuresti
Restaurantul Heritage

Cel mai bun restaurant din Bucuresti este restaurantul Heritage, detinut de Dinu Patriciu, urmat de restaurantul JW Steakhouse, cu specific american si Sis Kebap cu specific arabesc, indica un studiu al restaurantelor.

Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti s-a realizat luand in considerare exclusiv tipul de bucatarie si calitatea mancarii, fara a se tine seama de ambianta, decor sau preturi, indica realizatorii studiului, portalul restograf.ro intr-un comunicat de presa remis Business24.ro.

Cel mai bun restaurant desemnat in Lista 133 Restograf a fost restaurantul lui Dinu Patriciu, in asociere cu Juan Amador, care creeaza conceptul gastronomic al restaurantului si garanteaza calitatea mancarurilor servite aici.

Cel mai boem restaurant din Bucuresti a fost desemnat restaurantul unguresc, Papa La Soni, situat pe Sfintii Voievozi, in timp ce titlul de cel mai neconventional restaurant a fost castigat de restaurantul Barca, cu bucatarie internationala de tip raw vegan.

Data fiind importanta ei, la categoria "bucatarie romaneasca" au fost date doua premii: unul pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie traditionala romaneasca ("taraneasca"), obtinut de restaurantul Vatra Neamului si unul pentru cea mai buna bucatarie romaneasca urbana ("boiereasca"), obtinut de Zahanaua Zexe.

Restaurantul Casa Di David, cu specific italienesc a fost desemnat drept preferatul VIP-urilor bucurestene care ies sa cineze in oras.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Restaurant Heritage, #restaurante Bucuresti, #restaurant vegetarian, #restaurant VIP , #Restaurante