Home delivery pentru masa de Revelion. Unde mai poti comanda

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 00:00
4514 citiri
Home delivery pentru masa de Revelion. Unde mai poti comanda

Comanda masa de Revelion online sau inspira-te din oferta restaurantelor care lucreaza inclusiv in ajun de Revelion pentru ca tu sa nu depui nici cel mai mic efort pentru acest eveniment.

Fie ca iti doresti un meniu mai special, cu preparate exotice, fie ca vrei sa-i surprinzi pe invitati cu bucate traditionale sau sa-i "pacalesti" ca ai gatit chiar tu intreaga masa de Revelion, Business24 iti prezinta cateva dintre restaurantele de unde inca mai poti comanda online masa pentru petrecerea dintre ani.

Meniu extravagant, de Revelion

Meniul pentru petrecerea de Revelion, la restaurantul online BunBun.ro include cosulete cu ton afumat si ricotta cu mango, cosulete cu humus si piept de rata afumat, platou de branzeturi, struguri si nuci.

Tot aici meniul include carpaccio de via cu parmezan si dressing de rucola, sushi cu somon si crevete marinat cu wasabi si ciuperci umplute cu mosaic de legume.

La capitolul antreuri calde, meniul include pui in crusta de susan cu chilly dulce, frigarui de curcan si cartofi copti in coaja.

Pentru desert, ai mini prajituri, mini ecler si mini tort de nuci.

Pretul pentru un astfel de meniu este de 45 de lei de persoana.

Meniu traditional, de Revelion

Daca vrei sa-i surprinzi pe invitati cu bucate traditionale la masa de Revelion, poti face asta fara efort.

La restaurantul "Lingura si strachina" poti comanda pe chat "Platoul festiv". Acesta include ciuperci umplute, piept de pui la gratar, muraturi, lamaita, "deliciul casei", placinta cu dovleac si placinta de mere.

Un astfel de platou festiv costa 120 de lei.

"Da livram si pentru masa de Revelion, in ziua de 31, facem livrari pana la ora 16:00. Pentru acesta masa avem dedicat deja un platou festiv sau puteti alege orice alte preparate astfel puteti sa va personalizati masa de revelion", au declarat reprezentantii restaurantului online, pentru Business24.

Meniu "Ca la mama acasa", de Revelion

Fie ca vrei sa servesti zacusca, ciorba sau chiar musaca sau tochitura, oferta este extrem de variata si in acest restaurant online cu nume dedicat Home Made Food.

"Comenzile pentru Revelion se preiau pana in data de 28, urmand ca sa le livram pe 29 si 30", au declarat reprezentantii homemade-food.ro pentru business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comanda masa Revelion, #comenzi online mancare Revelion, #mancare revelion , #Restaurante