Street food si live cooking in Bucuresti

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:37
1995 citiri
Street food si live cooking in Bucuresti
Foto: Stradale

Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuti si talentati bucatari ai Romaniei, vine cu un nou proiect de restaurant, axat pe "street food" si "live cooking", adresat clientilor din cladirile de birouri.

Acest concept debuteaza la Stradale, in Bucharest Business Park.

Stradale va avea, in premiera in Romania, un Robata Grill si un Tandoor Oven, unde se concentreaza zona de live cooking.

Chef Foa mizeaza si pe design-ul restaurantului, cosmopolit si confortabil, precum si pe flexibilitatea spatiului, care permite organizarea de evenimente after hours.

"Servirea mesei ar trebui sa fie un moment de relaxare si nu doar satisfacerea unei nevoi primare. La Stradale, ne dorim sa relaxam clientii. De aceea, am investit mult in crearea ambiantei si design, pe langa calitatea si gustul mancarii", a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.

Stradale ofera si o solutie de breakfast si mai ales de coffee & cocoa. Cafeaua este un blend premium, pregatit in parteneriat cu Guido, magazinul de specialitate care are propria prajitorie si scoala de cafea.

"Flavours a pornit la drum concentrandu-se pe timpul liber. Acum ne orientam spre o alta zona de timp - cel petrecut la birou.

Majoritatea prietenilor nostri lucreaza intr-un birou, dar nu au o optiune reala, care sa-i satisfaca, pentru masa de pranz. In ultima vreme, toata lumea e indragostita de Street Food. Asa si Flavours - diferenta este ca noi l-am pus deja in practica la Stradale.

Am pus mult suflet in acest proiect, am investit mult in echipa, design si in crearea meniului", a completat Chef Foa.

Conceptul Stradale, o investitie de peste 200.000 euro

Amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati la parterul cladirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), restaurantul reprezinta o investitie de peste 200.000 euro, avand suportul CA IMMO pe partea de echipamente si fit out.

Stradale ofera 180 de locuri, iar pe parcursul pranzului poate servi pana la 600 de persoane la mese, pe langa optiunea express de take away.

Restaurantul Stradale va fi deschis publicului incepand cu data de 31 martie 2015.

Despre Flavours Food Design

Flavours Food Design activeaza in trei domenii de business interconectate si anume: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) si operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

Fondata in anul 2002, Flavours Food Design creeaza si coordoneaza evenimente care inspira si in care toate aspectele sunt bine puse la punct - incepand de la mancare si servicii, pana la stil si design.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Street food Bucuresti, #live cooking in Bucuresti, #Stradale Bucuresti , #Restaurante