Tu unde petreci Valentine's Day? Restaurante romantice pentru Ziua Indragostitilor

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
7887 citiri
Tu unde petreci Valentine's Day? Restaurante romantice pentru Ziua Indragostitilor
Cina romantica de Ziua Indragostitilor

Chiar daca gama de oferte de activitati pentru Ziua Indragostitilor s-a diversificat foarte mult in ultimii ani, o cina romantica la restaurant ramane alegerea clasica preferata de cuplurile din toata lumea.

Pentru seara de 14 februarie, orice restaurant bun este o alegere potrivita, insa exista cateva locuri in Bucuresti care si-au facut din romantism un nume.

Unul dintre acestea este "La Mandragora", un loc unde pana si denumirea va duce intr-o lume fantastica. Folosita ca halucinogen, dar si ca otrava, mandragora, sau matraguna, este o planta care, in functie de dozaj, poate sa vindece sau sa ucida. Ca si dragostea.

Aici puteti alege tartar de ton cu salsa cu avocado si rosii, piept de pui in parmenzan cu risotto traditional, iar, la desert, creme brulee cu fistic caramelizat si inghetata de portocale cu menta si Campari.

O alegere potrivita pentru ziua indragostitilor este si Casa Satya, un restaurant indian care pune accent pe armonia dintre trup si suflet. Daca nu vreti doar sa serviti cina, Satya este dotat si cu o ceaiarie la etaj, spa si un magazine de cadouri.

Canapelele cu perne pufoase, decoratiunile orientale si mirosurile imbatatoare va vor face cu siguranta sa uitati de lumea de afara. Mancarea este in stil ayurvedic, compusa din sucuri natural, desertul servit inaintea mesei, salate de cruditati si feluri principale delicioase.

Pentru iubitorii bucatariei italienesti, cea mai buna alegere este restaurantul Gino's, unde atmosfera este gandita in stil romantic pe tot parcursul anului. Aici puteti servi un pahar de Chianti, alaturi de paste delicioase si fructe de mare. Cei de la Gino's se lauda ca au asistat la un numar foarte mare de cereri in casatorie, ceea ce situeaza restaurantul in topul celor mai romantice si mai intime locatii din Bucuresti.

Gino's are un pahet special pentru o cina romantica ce include, pe langa mancare, un voal de satin, sfesnic cu lumanare, o sticla de sampanie, un trandafir pentru partenera si decorarea mesei cu petale de trandafiri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ziua indragostitilor, #valentines day, #restaurant ziua indragostitilor, #cadou ziua indragostitilor, #idei ziua indragostitilor, #restaurante Bucuresti , #Restaurante