Vrei o cina pe care sa n-o uiti prea repede? Incearca restaurantele Disney

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
2015 citiri
Vrei o cina pe care sa n-o uiti prea repede? Incearca restaurantele Disney
Restaurant Disney

Daca sunteti un gurmand pasionat, probabil ca aveti deja o lista cu restaurantate pe care vreti sa le incercati. Insa v-ati gandit vreodata cum ar fi sa luati cina alaturi de personajele preferate din desenele animate care v-au incantat copilaria? Puteti face acest lucru in restaurantele Disney.

Disneyland inseamna pentru cei mai multi dintre noi "distractie maxima". Insa acest loc inseamna mult mai mult de atat. Aici puteti face o incursiune intr-o lume culinara de poveste. Nu va fi una ieftina, insa efortul financiar va fi compensat prin multa voie buna.

Pizza in forma de Mickey Mouse

Cele mai apropiate restaurante Disney sunt cele din Disneyland Paris. Daca alegeti sa vizitati clasicele fast-food-uri, nu ezitati sa incercati o pizza sub forma de Mickey Mouse.

Pe celebrul soricel iti veti gasi si sub forma de burger, inclus in meniurile pentru copii. Un astfel de meniu costa aproximativ 5 euro. O portie pentru adulti va va duce la 10-12 euro si va include un burger sau aripioare de pui, cartofi prajiti si un suc.

Dupa o masa copioasa veti dori un desert delicios. Puteti incerca briosele Mickey de la restaurantul Tea Time. Acestea se vand alaturi de o bautura calda pentru 3,5 euro. "Meniul" poate cuprinde si o cana cu personajele Disney, ceea ce urca pretul pana la 6 euro.

La masa cu Pluto

Restaurantele Disney sunt renumite pentru celebrele "character meals", adica pentru faptul ca poti lua masa cu celebrele personaje Mickey, Minnie sau Pluto.

Cu toate ca nu sunt la fel de spectaculoase precum cele din Disneyworld, SUA, si la Paris puteti lua o cina de neuitat cu Mickey & Co.

La micul dejun, veti intalni iubitele personaje la Cafe Mickey din Disney Village. La pranz, cea mai buna alegere este The Lucky Nugget Saloon. Acest restaurant este deschis si in timpul cinei. Mickey, Minnie, Pluto si prietenii lor vor vizita fiecare masa. Daca sunteti norocos, veti avea ocazia sa dansati cu unul dintre acestia pe muzica live.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restaurant disney, #disneyland paris, #restaurante cina neuitat, #recomandari restaurante , #Restaurante