Interviurile Business24.ro

Gatitul sous-vide si bucataria moleculara: cautarea pentru gustul desavarsit

Gatitul sous-vide si bucataria moleculara: cautarea pentru gustul desavarsit
Culinar / Retete speciale

Pana nu demult priceperea si iscusinta bucatarilor au fost factori de decizie pentru obtinerea gustului perfect. Odata cu noile tehnici avangardiste de a gati, subiectivismul chefilor a fost inlocuit de obiectivismul masuratorilor facute pentru fiecare reteta. Desi creativitatea si ingeniozitatea sunt calitatile pe care orice bucatar de succes trebuie sa si le ...

Citeste despre


Vinuri scumpe Mancaruri sanatoase Vinoteci Magazin vinuri Vinuri vechi
Restaurante lux Vinuri frantuzesti Vinuri romanesti Vegetarieni Cofetarii
Puburi Retete romanesti Oenologie Bucataria internationala Bucataria romaneasca
Mancaruri Bucataria traditionala Crame Ciocolaterii Retete speciale
Bunele maniere Restaurante online Vinuri de colectie