Desertul, la un nou record: Ou de ciocolata de 35.000 de dolari

Duminica, 04 Decembrie 2011, ora 12:00
2428 citiri
Desertul, la un nou record: Ou de ciocolata de 35.000 de dolari

Cel mai scump desert din lume costa 35.000 de dolari si a fost cumparat de miliardarul britanic Carl Weininger, care a ales sa se rasfete putin, la aniversarea de 60 de ani.

Bogatii lumii nu au nici o limita la cheltuieli cand vine vorba de festivitati si sarbatori.

Daca inghetata de 1.000 de dolari, creata de Serendipity 3, un restaurant de lux din New York, a fost savurata de un baietel care isi sarbatorea cea de-a 12-a aniversare, cel mai scump desert din lume a fost savurat de miliardarul Carl Weininger, scrie Bornrich.com.

Desertul, ambalat cu rafinament intr-o coaja aurie, in forma de ou de Paste, este acoperit cu numeroase straturi de jeleu de sampanie sau biscuiti "joconde", ultimul strat fiind de ciocolata neagra.

De asemenea, prajitura este decorata cu o frunza de aur comestibil si cu un diamant de 2 carate, plasat pe desert.

Acest produs alimentar deosebit, creat de maestrul bucatar, Mark Guilbert, va intra in Cartea Recordurilor, drept cel mai scump desert din lume.

Cum se apropie sezonul sarbatorilor de iarna, iar delicatesurile culinare ocupa un rol important in aceste sarbatori ne asteptam si la alte produse culinare excentrice, precum inghetata de 1.000 de dolari sau cea mai scumpa placinta din lume, pregatita de Andrew Steliano, si vanduta la pretul de 4.700 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cel mai scump desert din lume, #prajitura lux, #Carl Weininger , #Retete speciale