Stii sa alegi un whisky de calibrul tau?

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
5536 citiri
Stii sa alegi un whisky de calibrul tau?

Un pahar de whisky este intotdeauna o alegere potrivita, fie ca iti petreci o seara de relaxare cu prietenii, fie ca discuti probleme de business cu partenerul de afaceri. Intrebarea este, insa: ce whisky alegi?

Chivas Regal este foarte apropiat de Glenlivet 12 sau Glennfiddich 12, fiind o alegere buna, chiar daca te afli in etapa de "experimentare" a acestei bauturi fine. In mod sigur Chivas Regal este un pas inainte fata de Johnnie Walker Red si este cel putin comparabil cu Johnnie Walker Black.

Tocmai de aceea, Business24 iti recomanda in acest weekend cateva sticle din colectia Chivas Regal, inclusiv una in editie limitata, ca sa stii ce anume iti doresti, pentru seara ta.

Chivas Regal 12

Chivas Regal 12 este renumit pentru aroma sa bogata si fina, ca rezultat al unei retete unice care nu s-a schimbat compozitia din anii 1800, inca de la prima sticla produsa se Chivas Brothers.

Pret: 93.48 lei

Chivas Regal 18

F. Paul Pacult, autorul cartii "Kindred Spirits 2" descria Chivas Regal 18 drept o bautura in care puterea si eleganta sunt echilibrate armonios. Intr-adevar, in compozitia acestie bauturi sunt incluse peste 20 de single malturi, cele mai rare din lume.

Pret: 209 lei

Chivas Regal 25

Acest whisky este un amestec intre cele mai valoroase Scotch-uri, iar rezultatul este unul rar si exclusivist. Chivas Regal 25 este disponibil in editie limitata, fiecare sticla fiind numerotata individual.

Pret: 860 lei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Chivas Regal pret, #tipuri whisky calitate, #cel mai bun whisky , #Retete speciale