Fa-ti stocul de Dram Christmas Crackers pentru Craciun. O surpriza pentru cunoscatori!

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 00:00
6722 citiri
Fa-ti stocul de Dram Christmas Crackers pentru Craciun. O surpriza pentru cunoscatori!
Foto: Master of Malt

Este al treilea an consecutiv in care Master of Malt reinventeaza sub forma unor inedite "pocnitori de Craciun" stocul de bauturi fine pe care il poti oferi cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Surpriza ramane la fel de mare in contextul in care mixul de licori bahice din interiorul pocnitorilor este unul de exceptie, atent selectionat de degustatori experimentati, anunta Extravaganzi.

Patru noi seturi de bauturi - Whisky, Whisky Premium, Gin si Lichior - asteapta sa ajunga in posesia unui prieten degustator sau chiar pe masa ta de sarbatori pentru a anima petrecerea pregatita alaturi de cei dragi.

Fiecare set Dram Christmas Crackers vine cu sase recipiente de cate 30 ml, palarii de petrecere si un mic arsenal de farse pentru a intretine atmosfera la masa.

Setul Whisky ofera o selectie care suna cunoscut iubitorilor de bauturi distilate din Scotia: Glenfarclas, Glengoyne si Kilchoman.

In caseta Whisky Premium, alte esente exclusiviste asteapta sa iti delecteze simturile de cunoscator, inclusiv o dusca selectata din amestecul Lost Distilleries, desemnat drept cel mai bun amestec de whisky din lume.

Seturile Gin Christmas Crackers si Spirit & Liqueur Christmas Crackers aduc in fata cunoscatorilor o selectie de bauturi fine care te vor face sa simti cu adevrat spiritul sarbatorilor: Quinine Gin 1897, Bathtub Gin, Ableforth's Cherry Brandy sau un scotch single malt de la That Boutique-y Whisky Company.

Preturile seturilor Dram Christmas Crackers incep de la 39,95 lire sterline si ajung la 69,95 lire sterline in cazul casetei Whisky Premium, iar o comanda facuta inca de pe acum iti garanteaza sansa de a avea un set de bauturi rafinate pe masa de Sarbatori, chiar daca va trebui sa te rasfeti doar cu cate o dusca din fiecare.

#selectie mostre whisky, #set Dram Christmas Crackers, #cadouri sarbatori , #Specialitati