Idei decorative: Cum aranjezi masa de Craciun

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
11189 citiri
Idei decorative: Cum aranjezi masa de Craciun

Preparatele delicioase pe care le vei aseza pe masa de Craciun vor fi si mai bine puse in valoare daca le servesti musafirilor tai in vase elegante. Sampania va arata mult mai bine intr-o frapiera eleganta, in timp ce suporturile pentru aperitive festive sau farfuriile cu motive de Sarbatoare vor scoate si mai bine in valoare bucatele.

Materialele pretioase precum portelanul, argintul sau ceramica aurita vor conferi in acelasi timp distinctie mesei festive si ii vor face pe musafirii tai sa se simta ca si cum ar cina la o masa regala.

Sursa foto: Homeycomb

Daca nu stii ce sa alegi, Business24 iti face o serie de sugestii. Spre exemplu, farfuriile Kahla de Craciun, vandute de Homeycomb, sunt o alegere inspirata. Brandul ofera portelan de calitate, decorat in motive traditionale germane, cu figuri specifice sarbatorilor, precum ingeri, mineri sau spargatori de nuci. Pretul unei farfurii este de 95 de lei.

Setul de farfurii il poti asorta cu setul de cesti Christmas, din portelan alb, decorat cu braduti si stele aurii. O cana costa 64 de lei si vine insotita de o farfurioara din acelasi material elegant.

Sursa foto: Homeycomb

Desigur, poti completa colectia de Craciun cu suportul pentru prajituri Santa Claus, care costa 222 de lei. Fursecurile cu ciocolata, trufele cu rom sau briosele cu creme savuroase cu siguranta ca vor arata mult mai bine intr-un platou vesel si colorat.

Sursa foto: Azay

Suporturi pentru prajiturele si macarons gasesti si la Azay. In colectia de anul acesta pentru Craciun, produsele sunt argintate si furnizate de Arthur Price, furnizorul oficial al Casei Regale a Marii Britanii si Vera Wang, care foloseste cu maestrie motive preluate din colectiile ei de rochii de mireasa.

Sursa foto: Azay

Suportul argintat pentru mini prajituri sau cel pentru branzeturi au un aspect distins, datorita materialului pretios, dar si un design modern, multumita semnaturii Arthur Price, o garantie pentru calitate.

Vinul pe care il vei servi oaspetilor tai va face o impresie deosebita, daca il vei turna in pahare speciale. Ca sa te convingi de acest lucru, alege pahare din cristal, atat pentru vinul alb cat si pentru cel rosu. La Azay costul acestora variaza, intre 119 si 229 de lei, in functie de modelul ales.

Sursa foto: Azay

Pahare, farfurii si platouri diferite vei gasi si la MyHouse. Tot de aici poti cumpara si seturi de tacamuri din argint, decorate cu o bordura de dantela, sculptata direct pe maner.

Sursa foto: MyHouse

Aspectul acestora este unul deosebit si cu siguranta ca ii va incanta pe musafirii tai. De la MyHouse poti alege si o frapiera eleganta sau un suport pentru servetele din argint.

#decoratiuni Craciun, #decoratiuni masa Craciun, #cum decoram masa Craciun, #masa craciun , #Specialitati