Savureaza aroma sofisticata a caviarului alb francez

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 00:00
3685 citiri
Savureaza aroma sofisticata a caviarului alb francez

Caviarul alb din oua de melci "Perlele Frantei" este un ingredient perfect pentru pregatirea unor gustari sofisticate, care sa delecteze si cele mai rafinate gusturi.

Business24 iti recomanda caviarul alb francez, cunoscut si sub numele de "Caviar d'escargot", un produs unic, cu o aroma de neuitat.

"Perlele Frantei" sunt recoltate de la melcii din specia Helix Aspersa Maxima sau "marele gri", cum o denumesc francezii.

Aceasta specie este nativa regiunii Charente-Maritime, iar melcii sunt crescuti in mediul lor natural, in aceeasi zona de unde provine si faimosul Cognac. Acest mediu ofera "perlelor Frantei" gustul si aroma unica.

Ajunsi la maturitate, melcii sunt selectati individual si plasati intr-o sera, care reda conditiile ideale de primavara necesare inmultirii acestora. Acolo, ei isi vor depune ouale pe un pat de plante. Imediat, acestea sunt recoltate, fiind tratate cu deosebita atentie.

Apoi, ele sunt preparate cu flori de sare dupa o reteta secreta si se transforma in "Perlele Frantei".

Procesul se incheie prin pasteurizarea produsului si ambalarea sa in cutii speciale pentru caviar, care asigura pastrarea aromei subtile si unice a "perlelor", care iti vor aminti de padurile de stejar franceze.

Criterii stricte de selectie te asigura ca vei servi un produs rafinat si incomparabil.

Melcii sunt certificati de Institutul Regional de Calitate Agralimentara, iar tot procesul de productie se desfasoara in concordanta cu normele Uniunii Europene.

Poti cumpara "Perlele Frantei" France Caviar, la pretul de 65 de lire sterline pentru 30 de grame.

#perlele Frantei, #caviar melci, #produse culinare rafinate, #produse culinare Franta, #crestere melci , #Specialitati