Un restaurant din Germania te duce in Epoca de Piatra

Duminica, 30 Octombrie 2011, ora 12:29
6990 citiri
Un restaurant din Germania te duce in Epoca de Piatra
Inapoi in Epoca de Piatra

La prima vedere, restaurantul Berlin's Sauvage arata la fel ca oricare alt local trendy din capitala Germaniei. Insa nu este deloc asa. Daca aruncam o privire in meniu, aflam ca mancarea este inspirata din "cartea de bucate" a omului cavernei.

Berlin's Sauvage iti promite ca vei experimenta o "Revolutie a mancarii adevarate - bucataria Paleolitica!", relateaza Dailymail.co.uk. Acest lucru inseamna ca in farfuria ta nu va exista nicio urma de branza, paine sau zahar. De fapt, nu vei gasi aici nimic din ceea ce nu puteau manca inaintasii nostri vanatori sau culegatori in urma cu peste doua milioane.

Meniul restaurantului ne prezinta o imagine stereotipica a omului cavernei, neingrijit si imbracat in blanuri de animale.

Inauntru, clientii mananca la lumina lumanarii in incaperile decorate cu picturi rupestre.

Sauvage (fr. salbatic - n.r.) face parte din miscarea dietei Paleolitice, prima de acest gen din Europa.

O astfel de dieta presupune o alimentatie bazata doar mancare organica si neprocesata: fructe, legume, carne, peste, oua, alune, seminte si ierburi.

Un fanatic al acestei miscari poate adopta si alte aspecte din stilul de viata ale omului cavernei, cum ar fi o serie de exercitii fizice. Acestea pot include ridicarea de bolovani si alergarea in picioarele goale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restaurante celebre, #aliment ecologic, #mancare organica , #Stiri Culinar