Sampania vintage costa peste 100.000 de dolari

Duminica, 11 Decembrie 2011, ora 11:03
3631 citiri
Sampania vintage costa peste 100.000 de dolari

Moet & Chandon a scos la vanzare colectia de sampanie Grand Vintage 1911, cu o vechime de 100 de ani, la pretul de circa 102.000 de dolari.

Setul scos la vanzare exclusiv de Moet & Chandon, ca sugestie de cadou de Craciun contine 6 sticle de sampanie de 750 de ml, cu caracteristici unice, scrie Bornrich.com.

Expertii care au degustat vinul spumant alb, mentioneaza clorarea neobinuita spre o nuanta de aur galben, ce reprezinta o raritate pentru vinurile albe de acesta varsta, care de obicei devin rubinii la maturitate.

Alta caracteristica ce i-a impresionat pe expertii in vinuri este aroma florala a vinului si calitatea bulelor de sampanie, care si-au pastrat delicatetea si prospetimea unui vin tanar.

Astfel, setul Grand Vintage Moet & Chandon 191, ce are ca slogan " eleganta vintage si delicios de plin de viata", poate fi cadoul perfect pentru amatorii de vinuri care stiu sa aprecieze un vin rar.

In plus, sticlele de sampanie sunt imbracate in piele neagra, cu arabescuri din alama, conferind intregului set valoarea unei comori legendare.

Moet & Chandon este o companie ce obisnuieste sa-si surprinda clientii si piata de lux cu colectiile sale speciale de vinuri, dintre care, amintim si Golden Jeroboam si Ice Imperial.

#sampanie vintage pret, #Moet Chandon sampanie, #colectie sampanie Craciun , #Vinuri de colectie