Vinul rose produs de cuplul Jolie-Pitt, vandut in timp record pe Internet

Vineri, 08 Martie 2013, ora 09:58
1984 citiri
Vinul rose produs de cuplul Jolie-Pitt, vandut in timp record pe Internet

Cele 6.000 de sticle de Miraval 2012, un vin rose produs pe domeniul detinut in sudul Frantei de actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt, s-au vandut joi in doar cateva ore, pe internet, a anuntat agentia de comunicare care lucreaza pentru acest domeniu viticol din Correns.

"Vanzarea a inceput la ora 09.00. Toate sticlele au fost vandute inainte de ora 14.00" pe site-ul domeniului, a declarat aceeasi agentie de relatii publice. Site-ul domeniului Miraval a confirmat la inceputul dupa-amiezii de joi ca "rezervarea in regim de exclusivitate a primelor sticle de Miraval 2012 este de acum inchisa".

Cu 15 zile inainte de lansarea pe piata a 100.000 de sticle, care vor fi propuse depozitelor de vinuri si posesorilor de restaurante din lumea intreaga, 1.000 de persoane din Franta au putut astfel sa achizitioneze cate o cutie cu sase sticle de Miraval 2012, la pretul de 105 euro (taxe portuare incluse).

Aceasta oferta, aparuta dupa un anunt intens mediatizat in februarie, a fost limitata la sase sticle pentru fiecare persoana.

Angelina Jolie si Brad Pitt isi adauga astfel numele pe o lunga lista de celebritati care au investit in industria vinurilor, fie pentru a-si promova propria imagine, fie din interese financiare sau din pasiune pentru viticultura.

Cei doi actori americani s-au asociat cu o familie franceza de viticultori, Perrin, pentru a produce sortimentul "Miraval Cotes de Provence", al carui nume provine de la cel al proprietatii pe care au achizitionat-o in anul 2008, cu aproximativ 40 de milioane de dolari. Castelul Miraval, datand din secolul al XVII-lea, folosit pe post de resedinta de vara de cuplul de actori hollywoodieni, este inconjurat de un domeniu de 500 de hectare, din care aproximativ 50 de hectare sunt cultivate cu vita-de-vie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#productie vin rose Jolie Pitt, #vanzare record vin , #Vinuri frantuzesti