Luxul in vacanta: Veuve Cliquot a inventat frapiera plianta

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 00:00
4211 citiri
Luxul in vacanta: Veuve Cliquot a inventat frapiera plianta
Foto: Extravaganzi

O noua inventie a designerilor care lucreaza indeaproape cu casa de vinuri Veuve Cliquot te va ajuta sa te bucuri de lux chiar si in cea mai salbatica aventura planificata pentru vara aceasta.

Setul Clicq'Up dedicat sampaniei Veuve Cliquot Rose iti permite sa te bucuri de sampania ta preferata chiar si pe cea mai indepartata plaja, arata Extravaganzi.

Clicq'Upeste un set special care, pe langa sticla de sampanie dedicata sarbatoririi unui moment important, vine cu o frapiera plianta ascunsa chiar in cutie.

Inspirata de arta japoneza origami, frapiera portabila Clicq'Up este un omagiu adus inventivitatii de care casa de vinuri franceza cu o traditie de 244 de ani a dat dovada in tot acest timp.

Frapiera pliabila Clicq'Up poate fi folosita de cel putin 3-4 ori, fapt ce iti permite sa repeti experienta si cu alte ocazii.

Designerul Mathias van de Walle se afla in spatele acestui proiect inedit, care iti permite sa savurezi o cupa de sampanie racoritoare in orice colt al lumii, atat vreme cat ai la indemana si gheata necesara.

#sampanie Veuve Cliquot, #frapiera portabila, #kit sampanie Cliq Up, #bauturi fine , #Vinuri