Asigurari personalizate pentru clientii Dacia, Renault si Nissan

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 13:10
1661 citiri
Asigurari personalizate pentru clientii Dacia, Renault si Nissan

Partenerii grupului Renault vor vinde asigurari personalizate incepand cu luna octombrie, primul serviciu de acest fel din Romania, in urma unui asocieri de cobrokeraj dintre RCI Banque, compania de profil Marsh si trei asiguratori, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate parteneriatului, precizeaza Mediafax.

"Este vorba de servicii de asigurare Casco si RCA personalizate destinate celor care cumpara de la dealerii care vand marcile Dacia, Renault si Nissan.

Cu alte cuvinte, la analiza dosarului se va tine cont de criterii precum situatia sociala si civila a persoanei asigurate, varsta, dar si orasul in care locuieste.

Astfel, pentru un Logan Ambiance, motor de 1,4 litri, pe benzina, detinut de un barbat in varsta de 40 de ani din Pitesti, care este casatorit si are si un copil, asigurarea va costa 293 de euro pe an.

Este primul serviciu de acest fel din Romania", a precizat sursa citata.

Un client de 20 de ani care cumpara o masina sport va plati o asigurare mult mai scumpa.

Distributia serviciilor de asigurare se va face prin reteaua de dealeri Dacia Renault si Nissan, iar clientii vor putea incheia polite RCA si Casco, acestea din urma fiind disponibile in doua variante, Gold si Silver.

In prezent, Automobile Dacia are un parteneriat de servicii de asigurari cu firmele Omniasig si Asirom.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#asigurari, #dacia, #personalizate , #stiri Dacia