Basescu: Dezleg Dacia sa foloseasca culoarea rosie la Duster

Miercuri, 15 Septembrie 2010, ora 13:33
3888 citiri
Basescu: Dezleg Dacia sa foloseasca culoarea rosie la Duster

Presedintele Traian Basescu spus, miercuri, la Titu, ca "dezleaga" uzinele Dacia sa foloseasca si pentru alte autoturisme Duster culoarea rosie si a declarat ca are cea mai mare satisfactie cand conduce Logan in oras si Duster cand merge la munte, precizeaza Mediafax.

"Multumesc uzinelor Dacia-Renault care mi-au oferit singurul Duster rosu si va spun aici, deschis, ca, daca vor mai fi solicitari, stiu ca au fost presiuni extraordinare pentru aceasta culoare si la alte comenzi, dezleg uzina Dacia sa foloseasca culoarea rosie pentru oricine solicita aceasta culoare", a declarat Traian Basescu la ceremonia de lansare a Centrului Tehnologic Renault Romania de la Titu.

El a adaugat ca, in calitate de conducator de Logan si de Duster, are o mare satisfactie.

"In ceea ce priveste perspectiva, eu sunt convins ca grupul Dacia - Renault nu isi va opri succesele la Logan, Sandero sau Duster. Sunt convins ca grupul va avea cel putin acelasi succes si in continuare, pentru ca filosofia grupului este sa serveasca in primul rand clientul, beneficiarul, conducatorul auto.

Va marturisesc, in calitate de conducator de Logan si Duster, ca am cea mai mare satisfactie conducand aceste doua masini, pentru ca am spus intotdeauna ca nu-mi place cand vad masini de teren in centrul Bucurestiului - pentru cei care n-au observat, centrul Bucurestiului este asfaltat -, merg in Bucuresti si in oras cu Loganul si, ori de cate ori am ocazia sa merg la munte, folosesc Dusterul", a mai spus seful statului.

Seful statului a adaugat ca, pentru Romania, este nu numai bucurie, nu numai o onoare, dar este si o sansa pentru tinerii ingineri.

"2.200 de ingineri lucreaza deja pentru Centrul Tehnic Renault din Romania. Din acesti 2.200 de ingineri, peste 2.000 sunt romani, selectati din universitatile romanesti, a caror medie de varsta este de 31 de ani.

Faptul ca Renault a oferit tinerilor ingineri romani sansa sa lucreze, sa produca, sa creeze in Romania este un lucru pentru care eu, personal, tin sa multumesc grupului Renault si sa multumesc ca o filosofie prietenoasa a fost aplicata in Romania", a spus presedintele Basescu.

El a mai declarat ca Dacia "a revenit acolo de unde plecase ca si gandire, ca si filosofie".

"Evolutia ei dupa investitia initiala a deturnat foarte mult chiar sensul modelului Renault 12.

Astazi insa, prin investitiile Renault, investitii care adesea au primit si sprijinul Guvernului Romaniei in a se realiza, ne-au facut sa recuperam o sansa pe care am avut-o candva, pe care paream ca am pierdut-o, aceea de a fi un constructor de autombile reputat.

Am recuperat ca urmare a investitiei, inteligentei si managementului si traditiei Renault, am recuperat tot ceea ce pierdusem prin deteriorarea modelului Renalut 12 si in momentul de fata Romania a devenit unul din jucatorii importanti in industria automobilelor.

Un motiv pentru care trebuie sa multumim Grupului Renault este grija de a proteja inteligenta romaneasca. Sunt putine grupuri globale care doresc sa valorifice si inteligenta pe care o tara in care produc sa o poata pune la dispozitie.

Iata ca Renault - si e al doilea mare grup industrial care face acest lucru in Romania - a decis sa dezvolte la Bucuresti, Titu, Pitesti, Mioveni cel mai mare centru tehnologic din afara frontierelor Frantei. E pentru noi nu numai o bucurie, nu numai o onoare, dar si o sansa pentru tinerii ingineri", a declarat seful statului.

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
#basescu, #culoare, #dacia, #duster, #investitii, #renault, #roie , #stiri Dacia