Cat costa sa inchiriati o garsoniera in marile orase?

Joi, 07 Iulie 2011, ora 12:45
2005 citiri
Cat costa sa inchiriati o garsoniera in marile orase?

Potrivite mai mult pentru persoanele singure, cupluri fara copii sau persoane cu venituri mai reduse, garsonierele reprezinta, in continuare, unul din cele mai cautate tipuri de locuinta pentru inchiriere, alaturi de apartamentele cu doua camere. 

Bucuresti

In Capitala, chiriile variaza intre 100 si peste 1.000 de euro, in functie de pozitie, suprafata si dotari, conform anunturilor de pe site-ul Imobiliare.ro.

In zona Titan, la trei minute de statia de metrou, puteti inchiria o garsoniera mobilata si utilata complet, cu gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, frigider, masina de spalat si aragaz la pretul de 100 de euro pe luna. De altfel, chiria este negociabila, potrivit anuntului.

Garsoniera se afla la etajul al doilea al unui bloc cu 4 etaje, construit inainte de 1990, avand 39 de metri patrati si balconul inchis.

Pentru 150 de euro pe luna, puteti inchiria o garsoniera aflata intr-un bloc nou, construit in 2010, aflat in zona Drumul Taberei. Locuinta are o suprafata de 40 mp, aflandu-se la etajul 3 din 4. Un dezavantaj l-ar putea constitui faptul ca nu este complet mobilata. In schimb, este dotata cu ferestre cu geam termopan, parchet si centrala proprie pentru incalzire si apa calda.

In Pantelimon, zona Cimitirul Armenesc, proprietarul unei garsoniere de 32 de metri patrati, aflata la etajul 4 din 10, cere 190 de euro pe luna pentru inchiriere. Locuinta este complet mobilata si utilata, avand parchet, faianta, masina de spalat, frigider, aragaz si televizor.

Potrivit anuntului, imobilul se afla intr-o zona cu acces facil spre mai multe directii, la cateva minute de Bucur Obor, scoala, gradinita si centre comerciale.

La polul opus, pe segmentul de lux, puteti inchiria o mansarda complet dotata si utilata, in imediata vecinatate a Pietii Dorobanti. Mansarda este amenaja in stil "open space", suprafata utila fiind de 68 mp. Chiria se ridica, in acest caz, la 700 de euro pe luna.

Brasov

Cu 150 de euro pe luna, puteti inchiria o garsoniera de 30 mp, semidecomandata, in zona Astra. Locuinta are bucatarie mobilata si utilata, este dotata cu apometre si contor gaz si se afla la parterul unui bloc cu 9 etaje.

La acelasi pret si cu dotari similare va puteti muta intr-o garsoniera de 32 mp, aflata, de aceasta data, in Centrul Civic al orasului Brasov. Aceasta are un balcon inchis si centrala proprie.

Pentru o garsoniera aflata la 3 minute de mers de Piata Sfatului, in centrul istoric al orasului, proprietarul cere chirie de 250 de euro pe luna. Suprafata este, totusi, de numai 20 mp, aflandu-se la parterul unui imobil care mai are 2 etaje.

Alte spatii utile ale locuintei, potrivit anuntului, sunt o terasa si o debara.

Pentru o garsoniera mai mare, de 60 mp, alfata in zona Republicii, veti scoate din buzunar 350 de euro/luna. Imobilul are propria sa gradina, iar locuinta se afla la etajul 2 din 3.

Constanta

In vecinatatea Facultatii Ovidius si la 15 minute de statiunea Mamaia, puteti inchiria o garsoniera de 35 mp, la etajul 5, chiria ceruta fiind de 180 de euro pe luna. Locuinta este complet mobilata, iar bucataria este dotata cu frigider si aragaz.

Daca va doriti sa vedeti marea in fiecare dimineata, va trebui sa platiti 200 d euro pe luna, pentru o garsoniera din zona Garii, despre care proprietarul spune ca are vedere spre mare. Locuinta nu este mobilata si nu are decat un aragaz in dotare, insa interiorul este renovat, avand geamuri termopan, parchet, faianta si izolatie termica. Spatiul util este de 40 mp, iar garsoniera se afla la etajul 5 din 8.

O garsoniera de lux, mobilata si complet utilata, de 38 mp, aflata in zona Dacia, la parterul unui imobil cu 4 etaje, va costa 300 de euro pe luna. Pe langa dotarile clasice, aveti la dispozitie fier de calcat, cafetiera, masina de spalat rufe, toaster, frigider, cuptor cu microunde, aragaz, urscator de par, televizor, aspirator si aparat pentru facut sadvisuri.

Cluj-Napoca

La 120 de euro, puteti inchiria o garsoniera de 40 mp, in cartierul Floresti, aflata la etajul 2 din 4, intr-un imobil nou. Locuinta este partial mobilata, bucataria avand frigider si aragaz. De asemenea, are propria centrala termica.

O garsoniera mobilata modern si complet utilata, aflata in apropierea mijloacelor de transport in comun, in zona Dambul Rotund, poate fi inchiriata cu 190 de euro pe luna. Locuinta are 40 mp si, intre dotari, se numara cafetiera, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, televizor, dar si senzor de fum.

In plus, puteti beneficia de servicii hoteliere, mai precis efectuarea curateniei.

Tot la 40 mp, insa in zona Calea Turzii, puteti inchiria o garsoniera cu 200 de euro. Aceasta este mobilata, dispune frigider, aragaz, masina de spalat rufe si senzor de fum. Locuinta se afla la parterul unui bloc cu 10 etaje, interiorul fiind finisat modern.

Timisoara

In zona Medicina din Timisoara puteti inchiria o garsoniera de 40 mp cu 120 de euro pe luna. Locuinta se afla la etajul 3 din 3, intr-un imobil construit inainte de 1990. Singurele dotari mentionare sunt apometrele si interfonul, podelele fiind din parchet.

Contra sumei de 150 de euro pe luna puteti locui intr-o garsoniera de 30 mp, confort I, in zona Soarelui. Aflata la etajul 4 din 4, locuinta este renovata, mobilata si dotata cu frigider si aragaz.

Ceva mai scumpe sunt garsonierele din zona Cetatii, unde, la 220 de euro, puteti inchiria o locuita de 40 mp, renovata. Pe langa geamuri de tip termopan, apometre si parchet, aceasta mai are in dotari si masina de spalat rufe, frigider, cuptor cu microunde, aragaz, hota si televizor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cat costa chiria garsoniera, #chirie, #garsoniera , #stiri Dacia