Ce vrea sa mai lanseze Dacia

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 08:38
1576 citiri
Ce vrea sa mai lanseze Dacia

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce marti a lansat la Bucuresti noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway.

"Cele trei modele vor mai avea inca trei modele, care vor veni", a declarat marti Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia.

Solicitat sa ofere detalii, Stroe a afirmat ca berlina si cele doua Sandero "nu vor fi singure pe lume".

"Va urma un break si o camioneta", a adaugat reprezentantul constructorului auto, fara alte informatii.

El a adaugat ca uzina de la Mioveni produce in prezent cinci modele, cele trei lansate marti, Duster si Reanult Symbol, la ultimul gradul de integrare nefiind insa la nivelul Loganului.

Þinta de productie pentru anul viitor este de peste 300.000 de masini, potrivit lui Stroe.

Noul Logan este disponibil in Romania la preturi care pleaca de la 6.690 euro (TVA inclusa), iar comenzile sunt preluate incepand de vinerea trecuta.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, in prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusa.

Noul Logan este introdus la opt ani de la aparitia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, in timp ce Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#lansari Dacia 2012, #lansari Dacia 2013, #modele noi Dacia lansare, #camioneta Dacia , #stiri Dacia