Cea mai ieftina Dacia Duster 4X2 costa 13.040 de euro

Joi, 11 Februarie 2010, ora 13:41
2606 citiri
Cea mai ieftina Dacia Duster 4X2 costa 13.040 de euro

Pe site-ul de vanzari auto "mobile.ro" au aparut anunturi care ofera spre vanzare modelul Dacia Duster 4X2 la preturi cuprinse intre 13.040 euro si 16.630 de euro, in functie de versiuni si motorizari, iar firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania.

Anunturile de vanzare a primului SUV Dacia sunt postate atat pe site-ul dealerului, cat si pe portalurile de specialitate "mobile.ro" si "mobile.de", cea mai mare piata auto virtuala din Germania.

Cel mai ieftin Duster este un model 4X2 cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP, care costa 13.040 de euro, disponibil pe mobile.ro.

Versiunea Dacia Duster Ambiance cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP si dotari precum aer conditionat manual, inchidere centralizata si geamuri electrice figureaza cu pretul de 15.130 de euro.

Totodata, un Duster Ambiance cu motor diesel de 1,5 litri, 86 CP costa 16.630 euro.

Versiunea Duster Laureate 1.6 litri, 105 CP este mentionat pe site-uri cu pretul de 16.150 de euro.

Pe cele doua site-uri sunt disponibile doar variantele Duster 4X2.

Portalurile de vanzari auto ofera si modele Duster cu cel mult 100 de kilometri parcursi, la preturi care pornesc de la 13.009 euro, in variante de culori gri metalizat, negru metalizat, maro metalizat, argintiu metalizat, alb si albastru.

Reprezentantii Automobile Dacia au declarat pentru MEDIAFAX ca nu pot confirma preturile, intrucat acestea nu au fost anuntate oficial.

Vicepresedintele constructorului auto, Constantin Stroe, a afirmat recent ca livrarile catre partenerii Dacia vor fi efectuate inaintea lansarii oficiale a modelului Duster, din data de 2 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#auto, #dacia, #duster, #euro, #masini, #renault , #stiri Dacia