Credit pentru Dacia Logan exclusiv prin BRD

Joi, 22 Iulie 2004, ora 15:36
2449 citiri

Pentru a sprijini volumul de vanzari Dacia, RCI, firma finantatoare a grupului Renault, a pus la dispozitia retelei de concesionari doua produse de finantare dedicate exclusiv Logan : Moderato si Modelease.Moderato este numele creditului auto dedicat Logan, derulat prin BRD - Groupe Societe Generale. Acest credit poate fi obtinut in lei sau euro. Noul produs se adreseaza persoanelor fizice si se diferentiaza de oferta standard printr-un avans mai mic - 15 la suta si printr-o durata de finantare extinsa, care ajunge la 7 ani.

Dobanda - 24 la suta pentru creditul in lei si 9 la suta pentru credit in euro, este variabila, si mai mica decat cea standard.

Elementul specific al acestui produs il constituie existenta valorii reziduale dupa 4, 5 sau 6 ani. Dupa cel de-al patrulea an, clientii pot rambursa total creditul ramas, fara comision de rambursare anticipata.

Apeland la Moderato, clientii interesati de Logan versiunea Ambiance, platesc o rata lunara de doar 4.873.000 lei, in conditiile unui avans de 15 la suta, adica aproximativ 35 milioane lei.

Modelease - leasingul auto dedicat Logan, derulat prin RCI Leasing Romania, este oferit in euro, adresandu-se atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Pentru persoane fizice, RCI a echipat acest produs cu o durata de finantare cuprinsa intre 1 si 5 ani si o valoare reziduala de 25 la suta.

Pentru persoane juridice, durata maxima de finantare este de trei ani, iar valoarea reziduala 20 la suta - modalitatea de plata, la inceputul sau finalul contractului, fiind la alegerea clientului.

Marele avantaj al acestui produs il constituie extinderea gratuita a perioadei de garantie, de la 18 luni la 36 luni, pentru toti clientii care doresc sa achizitioneze Dacia Logan cu Modelease.

Avansul minim este 10 la suta pentru toti clientii interesati de acest produs.

Achitand 15 la suta avans, cu Modelease, clientii interesati de Logan, versiunea Ambiance, au posibilitatea achizitionarii acestuia cu o rata lunara de 83 euro.

RCI Finantare si RCI Leasing Romania sunt filiale ale RCI Banque - componenta a grupului Renault, care sprijina exclusiv vanzarile marcilor sale, peste tot in lume.

In 2003, RCI Banque a finantat un volum de peste un milion de dosare, realizand peste 37 la suta din vanzarile grupului Renault din Europa.

Sursa: Banii Nostri